Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért okoz halált a rák?...

Miért okoz halált a rák? Pontos biológiai oka (i) érdekelnének ha vannak ilyenek. Legyengít és összeomlik a keringés vagy mi más okozza a végstádiumú kezelés nélküli halálozást?

Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem bírja a kemót és meghal, de ha nem jár kezelésre, akkor meg a rákban hal meg. Most akkor melyik a jobb? Elvetni a kemót és pozitívam gondolkodni és meghalni, vagy megpróbálni mindent, amit csak lehet?
2014. márc. 18. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg itt mindenki rendkívül okos és mindent tud a rákról, úgyhogy vagy találjátok fel a tökéletes gyógymódot rá, vagy pedig hadd döntse el mindenki maga, hogy milyen kezelést választ. Én is láttam már embereket a KEMÓBA belehalni, láttam már embereket felgyógyulni, kemóval is, anélkül is, és én személy szerint nem vállalnám be. Ha ez valakinek nem tetszik, azt őszintén lesz*rom, a saját életemről úgy döntök, ahogy én akarok. Nem értem, miért kell a másik embereket állandóan b**ogatni... Pont az ilyen ocsmány, negatív gondolkodásba meg utálatoskodásba betegszik bele mindenki. Itt is ahelyett, hogy segítenétek egymást, inkább megy a kötekedés meg az okoskodás. Pfujj.
2014. márc. 19. 06:42
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Engem aztán pont nem érdekel, hogy mit csinálsz magaddal, ha nem érdekel a véleményem, ne olvassad. Végig kellett néznem, ahogy az anyám hónapokon át haldoklik, mert az interneten teletömték a fejét minden hülyeséggel.
2014. márc. 19. 08:31
 14/14 A kérdező kommentje:
12-es nem értem a felháborodásodat szerintem senki nem akart Téged rábeszélni semmire! Miért lenne érdekünk? Nekünk attól se jobb, se rosszabb, hogy Te kapsz kemot vagy nem. A Te tested, a Te egészséged, a Te döntésed azt csinálsz amit akarsz. Szerintem mindenkit elsősorban önmaga és a családja, rokonai, barátai, ismerősei érdekelnek. Valóban lehetne szebben is beszélni egymással de érthetőek az indulatok hisz személyes tragédiákról van szó. :( Nagyon sajnálunk mindenkit aki elhunyt akár a kemotol akár a hiányától de itt senki sem hibás érte és mindenkinek joga van képviseltetni a véleményét. Sajnos a széthúzás és egymás szapulása tipikus magyar mentalitás pedig összefogással többre mennénk. Nem szerettem volna vitát kirobbantani a kérdésemmel.
2014. márc. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!