Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszalehet esni a gyogyszerál...

Visszalehet esni a gyogyszeráltal okozta lehengoltságba. Depresszio?

Figyelt kérdés

Bordeline szemelyiségzavart àllapitottak meg nàlam sok mindenen keresztül mentem leirnâm.A xanaxot szedtem utàna rivotrilt szedtem màr 2-Nél tartottam napköznbe töbször. Egy év alatt sok antidepresszàns szedése közben vaďul ittam és néha màs szerhez is nyultam. Majdnem elveszitettem a gyermekeimet dilihàzba kerúltem butasàgot csinàltam sorra követtem el a hibàkat makacs voltam senkire nem halgttam. Aztàn egy reggel felkeltem és visszamentem az àltalam szétbombàzott csalàdomhoz. Kaptam mégegy esélyt mindenkitől termeszetgyogyàszhoz fordultam....segitett. Mindennapos küzdelem az elvesztett édesapàm gyàsza de érzem hogy fentröl néz ahogy elfigadtam a döntését öngyilkos lett azt hiszem ezt nehezen dolgoztam fel. kb két honapig mindenrenben ment nâlam. Aztàn félelmek törtek ràm megint aggodalom butasàgok végett.

Felmentem a hàziorvoshoz akinek elmondtam hogy megint rossz gondolataim vannak alaptalanul remeg a szàm stb....

Felirt 0.25 frontint ami ugy néz ki hasznàl de nagyon félek hogy megint kezdödik majd.

Amimet szedtem. Xanax. Rivotril.prozac majd késöbb gyogyszervàltàs.

Dormikum.concor. truxal. Neutrotop.

Ezeket tedtem le egyik naprol a màsikra. Lehet hogy visszaesem megint? Valakinek volt hasonlo?

2014. márc. 12. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, a legrosszabbat csináltad. Ne háziorvoshoz és pszichiáterhez menj, akik csak felírják a "gyógyszert" és kitessékelnek, hanem pszichológus kellene neked, aki nem a tüneteket nyomja el, hanem a problémád kiváltó okát segít megszüntetni. Már láthattad, mit művel veled a "gyógyszer" ne merülj el újra a függőségben. Nagyon erős vagy, hogy magadtól le tudtad tenni, ne hagyd magad megint rábeszélni.

[link]

2014. márc. 12. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:

A folyamamatos kezelések feltünöek a pàrom nem enged mert nem fogadja el a betegségem.

Közölte ha elmegyek megint orvoshoz elveszi a gyermekeimet.

Féltem igy aztan ez egyszerübbnek tünt..

2014. márc. 12. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Dormikum.concor. truxal. Neutrotop.

Ezeket tedtem le egyik naprol a màsikra. Lehet hogy visszaesem megint? Valakinek volt hasonlo?"

Szinte kizárt, hogy meguszd. Akinek ilyen gyógyszert ír az orvos, az valóban beteg, és szükséges ezeknek a szedése. Mindenképpen menj el a háziorvoshoz, és kazaltasd magad tovább, ahogy előírják. Ne akard magadat kúrálni. Ehhez szakorvos kell.

2014. márc. 12. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egy párod van. A pszichológust nem engedi, de az nem zavarja, hogy a gyógyszerektől függő leszel? Beszélned kellene erről vele... vagy nem neked, hanem valakinek a családból, aki megért. A háziorvos nem pszichológus, csak úgy felírja neked ezeket a szereket és tovább nem érdekled, de gondolj bele, olyan ez, mint a fogfájás: elnyomhatod a tüneteket dögerős fájdalomcsillapítókkal, de ha el nem mész fogorvoshoz, akkor a probléma igazából sosem fog megszűnni. Esetleg természetgyógyász megint? Pszichológussal pedig akár Skypon át is tudsz beszélni, de ez így komoly probléma, ha pont a párodra nem támaszkodhatsz a bajban. :/
2014. márc. 12. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Érdekes a pàrom az biztos..

Nagyon tartok hogy most a vihar elötti csend van merf feltünöen mndenrendben van körülöttem...én azt gondoltam hogy ez elmulik és hogy talân a gyogyszer okozza a komolyabb tüneteket.

Persze most nem iszom meg semmi meledte de akkor is. Ni kesz ha elborul az agyam.

2014. márc. 13. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!