Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Annyira félek,...

Mit tegyek? Annyira félek, hogy elkapom vagy már elkaptam.

Figyelt kérdés
Megy át a családon a hányós-hasmenéses vírus. Péntek este kezdődött tesómnál, tartott egész éjszaka és tegnap is. Most anyukám van rosszul. Na tudni kell, hogy én ezt nem bírom.. ha hánynom kell az a halálom. Kerültem a többieket meg gyakran kezetmostam, nyomatom magaba a gyümölcsöket. Na de most kezdek rosszullenni. Igazából képes vagyok csak úgy bebeszélni magamba máer ilyenkor + a kajálásom is elég össze-vissza volt szóval ettem szendvicset majd pudingot, csokit, banánt, narancsot, rá cappuchinot majd almát. Kicsit émelygek szerinrem az édesektöl meg a hasam görcsöl. Előfordulhat az ilyen étrendtől ( amugy nem szoktam így..) és ugye nem biztos, hogy elkapom a vírust? Lefeküdni se merek, mert rettegek, hogy hányásra fogok kelni..
2014. márc. 9. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Most mit szeretnél, mit mondjunk neked? Igen, lehet, hogy elkaptad a vírust. Igen, lehet, hogy a saját hülye étkezésedtől fogsz hányni. Mindenki utál hányni, de ne csináljatok már ilyen hisztit belőle...

A lefekvéssel kapcsolatban meg: a szervezetednek jót teszel, ha legalább az alapvető pihenését biztosítod, az immunrendszered jobban fog tőle működni.

2014. márc. 9. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
de ha az étkezésem akkor nem hiszem, hogy fogok. Ha vìrus akkor kijön:/
2014. márc. 9. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Van gond.
2014. márc. 10. 00:23
 4/4 anonim válasza:
Mi lett veled? Jobban vagy, vagy elkaptad? Én is rettegek a hányástól egyébként. Ugyanúgy kilennék ettől a helyzettől, mint te.
2014. márc. 10. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!