Mit tegyek ha rettegek, hogy elkapom/elkaptam?
Figyelt kérdés
Hanyos virus megy at az osztalyon, ma is rengetegen hianyoztak. Nekem emetofobiam van(fobiaszeruen felek a hanyastol) es nem birnam ki. Szedtem berescseppet, nem ittam mas utan es gyakran mostam kezet. Ma megfajdult a fejem (ettol.kicsit hanyingerem lett de a fejfajastol ez gyakori) most viszont teljesen bebeszeltem magamba, hogy mivan ha elkaptam es majd ehenhalok, jol is esne az etel, de nem merek enni se en annyira felek, hogy rajtam is at megy. Mit tegyek?2013. nov. 29. 17:42
1/1 anonim válasza:
Ha hányós betegséget kaptál, akkor evés és ivás nélkül is fogsz hányni, hidd el. Epét. Viszont az immunrendszer működéséhez szükséges, hogy normálisan legyél táplálva és főleg a normális hidratáltság. Tehát ezzel most többet ártasz magadnak, mint használsz.
Amúgy érdekes, hogy mostanában itt minden tini emetofóbiás, figyi mindenki utál hányni, de ha kell, akkor fogsz. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!