Szív reuma esetén lehet alkohol fogyasztani?
Azért bővebben is írhattál volna. Olyanra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen betegségnél mire lehet számítani, meg mit jelent, az, hogy hevesen ver stb. meszesek az erek? magas a vérnyomásod?, szívbillenytyű zavar, vagy valami degeneráció van a szíveddel? stb Ez így nekem nagyon homályos
Ám, ha ez csak lelki tünet, mert a stressz okozza, tehát nincs komoly szervi baj, akkor egy kis alhohol, mondom KIS tehát csak mértékkel, ellazíthat, lehet, hogy javíthat a helyzeten. Azt szokták mondani, hogy az alkohol kis mértékben orvosság. de azért a stressz miatt nem jó rászokni a piára, főleg, ahogy mondod nem szoktál inni. Figyelj ezt Te érzed. Az biztos, hogy én az asthmám és ehhez párosuló pánikomhoz- mellett én nem merek inni. Utoljára vagy 7 éve ittam, még szilveszterkor sem iszom. Amit egyedül megengedtem magamnak mostanában, hogy ettem pár szem konyakmeggyet azt a mon cherryt.
Szóval én nem merek inni, mert nem leszek tőle jobban.
Amúgy az orvos mit mond, sportolhatsz, ha igen, mit?
"Szóval én nem merek inni, mert nem leszek tőle jobban".
Vagyis inkább félek, hogy rosszabbul leszek, ha iszom. És tök jól megvagyok pia nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!