Üdv! Azon gondolkodom hogy leszázelékoltatom mgam! Csak
nem tudom hogy ezekkel a betegségekkel le fognak-e?
Nem vagyok szakértő, de a leszázalékolás szerintem nem ilyen egyszerű. Még komolyabb fizikai betegségek esetén is elég hosszú folyamat, ami orvosi bizottság előtt zajlik. A pánikbetegség vagy a fóbiák miatt nem hinném, hogy le fognak százalékolni. A szemüveggel korrigálható szembetegség sem biztos, hogy elég ok.
2014. márc. 9. 11:37
2/10 A kérdező kommentje:
Csak ezért kérdeztem meg mert a munka i selég nehéz így mert már nem egy munkahelyem volt ahol ezt nem igazán fogadják el!
Nem megy a munka ha rámtör a pánik!Rosszul vagyok annyira hogy mentöt hívok mert vagy szivrohamom van ,agyvérzésem lesz,tüdöemboliát kapok és ez már elviselhetettelen számomra!Szemem miatt sem vesznek fel sok munkahelyre ,Alleria miatt se nagyon tudok elhelyezkedni!
3/10 A kérdező kommentje:
Hozzátenném nem arról van szó hogy nem akarok dolgozni!
MErt akarok!Csak már egyre nehezebben viselem ezeket a dolgokat és a napról napra való élet nem a legjobb !
Egy kis könnyités is jó lenne ha vki tud valamit amiböl ki tudnám egészíteni amim néha van vagy nincs!
Én rákbeteg vagyok és nem százalékoltak le. Szóval téged tuti nem fognak ezekkel.
2014. márc. 9. 12:21
5/10 anonim válasza:
Nehéz a leszázalékolás, mert minden beteget dolgoztatnának, holott a fiatalnak sincs munka. Meg kell próbálni, pozitívan is lehet gondolkodni. A betegséget amúgyis az orvos dönti el a leletek alapján, milyen súlyos. Persze függ az orvosok ítélőképességétől, jóindulatától is. De vesztenivaló nincs. Sok sikert!
2014. márc. 10. 09:09
szia.nekem most indult el.Háziorvosoddal beszélj.A pszichiátriai betegség elég sokat nyom a latba,sok százalékot ér.rokkant nem leszel,40 % alatt kapsz,de rehabilitálható leszel,ami jó mert hamarabb felvesznek dolgozni mivel nem kell a munkáltatónak adóznia utánad.Indítsd el nyugodtan.Nem kell megilyedni.és nem olyan hosszú.én 1 hete adtam be és még eben a hónapban kell mennem bizottság elé.mondjuk nekem más a betegségem.Ami fontos! Mindenről friss leleted legyen!szívesen segítek van pár fontos dolog.írj privát.
2014. márc. 10. 09:24
Itt van egy Tiédhez egészen hasonló kérdés válasszal:
[link]
Ettől függetlenül járj utána, hátha sikerül elérned valamit!
2014. márc. 10. 10:58
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
Szerintem is egy probát megér !!!
Én erős szorongásal küzdök és énis erős depreszióval!
Akkor lehet énis megprobálom 21 Fiú!
2014. márc. 26. 14:24
2014. márc. 26. 14:24
Kapcsolódó kérdések: