Ti is ilyen nehezen viselitek? 5 napja kohogok,de mar nagyon unom....nekem se lazam,semmi csak eg a legcsovem,neha legszomj.es ejjel-nappal kohoges :/
2014. márc. 6. 17:40
1/8 anonim válasza:
5 éves gyerekem kapta el ,két hét után és egy üveg gyógyszertől még csak most kezd felszakadozni.
2014. márc. 6. 17:53
2/8 anonim válasza:
én még mindig krákogok, kb.másfél hónapja.
2014. márc. 6. 17:55
3/8 anonim válasza:
ACC-200-kúra, mézes tea (nagyon utálom) és a többiek. Tényleg nehéz. Éjjel alig kapok levegőt, és az a legcikibb az egészben, hogy habár fiatal vagyok, nem szült nő, a rettenetesen erős köhögőrohamok miatt néha elcseppen...úgyhogy betét, éjjelre is. Úgy érzem magam, mintha kétéves lennék. :(
És nagyon félek. A félelemtől néha nem tudok aludni. A dédapám tüdőbajban halt meg, nekem is van rá hajlamom, de kaptam annak idején védőoltásokat. A tüdőbajban meghalás szörnyű halál.
2014. márc. 6. 18:04
4/8 A kérdező kommentje:
Engem is a rohamok nagyon megijesztenek,meg ez a legcso eges es legszomj....most is bepanikoltam,hogy biztos valami komoly bajom van,nem is megfazas ...pedig a torkom piros,hatul csorog a valadek,es reggel sargas valadek van ....de aggodok,hogy nincs nagyon javulas,pedig szedek mindent amit kell ....
2014. márc. 6. 18:34
5/8 anonim válasza:
én sokáig bajlódtam most hasmenéses vírussal, először 4 napig tartott viszonylag enyhe tünetekkel, ezzel 3 hétre meg is gyógyultam, bár ez idő alatt is az első 1,5 hétben még nem voltam legjobb formámban. most pedig egy hete visszakaptam kb. 3 napig. tehát, ha összeadjuk egy hétnél nem nagyon voltam tovább beteg, de jó lenne, ha nem kapnám el harmadszor 5 hét alatt...
2014. márc. 6. 19:19
6/8 A kérdező kommentje:
Nektek is van/volt legszomjatok...vagy olyan,mintha egne a legcsoved? Es a levegovetel is fajt?
2014. márc. 6. 19:57
7/8 anonim válasza:
5. válaszoló vagyok. nem, én nem köhögtem, hasmenés, rosszullét, fáradtság, kb. 1 napig hőemelkedés.
2014. márc. 6. 20:36
8/8 anonim válasza:
Én két hete köhögök, már kevésbé, mint az elején. Az orrom nem folyik különösebben, csak köhögök és nálam is van nehézlégzés. A kilégzés utolsó harmada sokszor nehézkes, köhögési ingert is érzek ilyenkor.
Az elején Neocitrant ittam, majd köptetőt is. Már nagyon jó lenne, ha elmúlna. Zavaróak ezek a pár perces, szünetmentes köhögések.
A háziorvos sem mondott semmi extrát, csak köptetőt és antibiotikumot írt fel. Köhögős vírusost nem említett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!