Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A HIV vírust, a megfertőzöttsé...

A HIV vírust, a megfertőzöttség után, kb mennyi idővel lehet kimutatni?

Figyelt kérdés
Van egy új barátom, aki török, nem rég költözött Bp.-re, és náluk Törökországban, igen elterjedt az éc, és mondta hogy sok barátnője volt már elöttem. Volt mikor óvszer nélkül voltunk együtt. Pár napja pedig fura kiütéseim vannak, hőemelkedésem van. Nagyon megvagyok ijedve, mert sokmindent olvastam az écről, hogy pl ezek lehetnek az első tünetei. Elmegyek ilyen HIV tesztet csináltatni, de azt is olvastam, hogy nem biztos hogy egyből kimutatja a teszt, úgy értem, pár hét, vagy csak hónapok után lehet kimutatni a fertőzöttséget.
2013. jún. 5. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Min 2 hét, de az még adhat fals eredményt.
2013. jún. 5. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,a 2. héten már ki lehet mutatni. De nem csak AIDS tesztet kéne csináltatnod,hanem VDRL-t is. Bár,ha bőrgondozóba mész,úgyis megcsinálják azt is.
2013. jún. 5. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Szóval hogyha már kijöttek a tünetek, akkor már ki is lehet mutatni, nem?

2013. jún. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!