Pánikroham! Ki hogyan gyógyult ki belőle?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron volt utoljárá 4 szer pánik rohamom. Volt h egymás utáni nap 2 szer is. Most 6 hónap után a héten megint kijött rajtam a munkahelyen,de nem munkahelyi problémák miatt hanem lelki gondok miatt. Egy fiú miatt. Nekem ez a betegség lelki eredetü. Szeretnék véleményeket kérni hogy ki hogyan küzdötte le ezt a betegséget. Engem teljesen kikészit.2014. febr. 28. 19:11
1/2 anonim válasza:
Én elkezdtem futni és edzőterembe járni. Ha ezzel nem sikerült volna a következő lépés a doki lett volna, de nagyon nem akartam gyógyszert szedni.
2/2 anonim válasza:
Nézz szembe a problémákkal és küzdd le őket! olvass lelki fejlődésekről, aztán rájössz, hogy senki miatt nem éri meg pánikolni, mert az élet rövid és nem túlélni, hanem megélni kell! az edzés nekem is segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!