Végbélrepedése, akinek volt, milyen krém bizonyult hatékonynak? És mennyi idő alatt gyógyult meg?
Én sima neogranormont használtam, bedörzsöléssel. A bedörzsölés rész is fontos benne, mert ezeknek a sebeknek a vérellátása nagyon rossz, a masszírozása segít kicsit...
De, már bocs, hogy ilyen unortodox tippet adok, kéretik nem lepontozni érte, csak segíteni szeretnék: én lány vagyok, és egy kemény végbélrepedéses időszakom múlt el spontán úgy, hogy anális tágítókkal játszottunk a párommal. Először egy legkisebbel, aztán egy kicsit nagyobbal, aztán még nagyobbal stb (azonos napon, mindegyik kb 20-25 perc, és természetesen síkosítással együtt). Utána könnyen jött hetekig, aminek jönnie kellett, mivel az a kóros izomfeszülés, ami a végbélrepedést súlyosbítja, a tágítás miatt elmúlt. Ez alatt a pár hét alatt pedig volt idő meggyógyulnia a sebemnek. Ezután az epizód után hosszú ideig semmi gondom nem volt. És ha valaki emiatt aggódna: tartogatási problémáim nem voltak egyáltalán. És egyszeri alkalomról beszélünk, nem rendszerességről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!