Ezek agydaganatnak a tünetei lehetnek? (többi lent)
2-3 hónapj a fejberúgtak labdával kétszer us ,egyszer előről másodiknál hátulról,nem gyengén,csípett is,és a fejem fájt 1 hétig utánna. Most 4 hete kb 2 hétig rosz volt a hasam reggelente mikor felkeltem fájt,de elműlt mert szedtem vitaminokat. Most 2 napja előjött az hogy a bal szemem vibrál mármint nem a szem hanem szem alatt az ideg így érze mhogy mozog/vibrál. El elmúlik de előjön egy nap párszor. fejem is fáj néha.
Szerintetek van köze hozzá? Amúgy Fiú vagyok 17 éves
ha agyrázkódást szenvedtél amikor fejbe rúgtak a labdával és ezt nem feküdted ki, akkor a mostani probléma simán lehet ennek a következménye
kivizsgálás, pihenés, mert az agyrázkódás tünetei évekig elkísérhetnek, ha nem törődsz velük
az az ugrálás normális, vagyis stressztől meg kifáradástól van
az agydaganatnak meg általában nem átmeneti tünetei vannak, hanem folyamatosan meglévők és rosszabbodnak inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!