Melyik az agydaganatnak az a fajtája amely 14-20 éves kor között alakulhat ki és mik ezeknek nagyrészt a tünetei?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 09:57
1/5 anonim válasza:
Ez ebgem is érdekelne!Keresztanyukám ebbe halt bele!23 évesen a családtól nem tudok kérdezősködni mert elsirják magukat én meg nem emlékszek kicsi voltam
2/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Pl. a kettőslátás, erős fejfájással párosulva
+ ha a CT-n, RTG-n furcsa foltok vannak.
A negatív elvárás, a félelem sokkal veszélyesebb rád nézve, mint gondolnád. Ennek fordítottja is igaz.
3/5 anonim válasza:
Egy 17 éves ismerősömnek egyensulyzavarai voltak.
/Az édesanyja is agydaganatban halt meg 30 évesen/
Szombathelyen a Csókai doktor megműtötte, de a műtét után sajnos nem ébredt fel.
4/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de én például már 1 hónapja szédülök vagy csak úgy összecsuklom, a mozgásomat meg nem tudom koordinálni rendesen. A fejfájás meg nem az a sima, hanem mintha belülről szétfeszítenék. Nekem nincs kettős látásom, de foltokat látok. Én meg még csak 15 vagyok, CT-re már beutaltak, félek, hogy ott mi lesz, még nem akarok meghalni.
5/5 anonim válasza:
Nálam semmi, de semmi tünete nem volt az agydaganatnak, véletlenül derült ki képalkotó vizsgálat során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!