Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mitől lehet?

Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap elaludtam és arra keltem fel hogy nyomást érzek hátul a fejembe rám tört a hidegrázás és a hányinger is úgyéreztem hánynom kell megpróbáltam hányni de nem birtam csak valami keserű epét..megjegyzem sokszor aludtam úgy hogy nagyon meleg volt a szobába és kinyitottam az ajtot magamra hogy jöjjön be egy kis friss levegő tegnap sokat tüszentettem is mivel lehet megáztam de nem értem eddig nem volt ilyen .. 19 éves lány vagyok... nagyon félek az agydaganattól..
2014. febr. 23. 10:02
 1/1 anonim válasza:

Csináltass agyi CT-t ha hipohonder vagy. Bár nagyon kicsi a valószínűsége hogy rák. Mindenki egyből a legrosszabra gondol.

Amúgy ha agyrák lenne, mindig visszatérne a sugárbanhányás, erős fejfájás, szédülés, hallucináció, stb. De szerintem ez lehet huzat miatt is.

2014. febr. 23. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!