Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek komoly lehet a baj?

Szerintetek komoly lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja voltam alkalmasságohoz tüdőszűrőn. Tegnap előtt kaptam egy levelet a tüdőgondozóból, hogy a saját érdekemben menjek xy.. időpontra.. Valami lehet nem okés, találtak valamit? :/

19 éves vagyok.. nem dohányzom, nem kávézom, nem dorogozm.. semmi káros, csak buliban pia.

De egyszerűen kétségbe estem, hogy mi van ha valami nagyobb baj van?? ..Egyből eszembe jutott h nagyapám tüdőrákban halt meg. :/

2014. febr. 22. 20:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ja, és nem tudom ez mennyire számít, de kb karácsony óta folyamatosan meg vagyok fázva, hiába teázom, kúrálom magam, szedem a gyógyszert amit az orvos írt fel.. nem nagyon használ, pár napig max 1 hétig nem köhögök meg semmi, majd utána újra elkap ez a "nátha". És ez idő alatt kb 2x volt látható, hogy a köpetem véres, a köhögés után.

Aztán megint elmentem a házi orvoshoz, meg sem vizsgált és semmi, csak megnézte a torkom, és ezt mondta: piros, be van gyulladva, de nem írok semmit, antibiotikumot sem, mert attól nem fog hamarabb meggyógyulni. -.- Igyak citromos teát, és sálat hordjak..

2014. febr. 24. 09:44
 12/21 A kérdező kommentje:
A szüleim erősködnek, hogy ne várjam meg a 7.-ét, amikor ugye vissza kell mennem a tüdőgondozóba, hanem menjek már moa pl. 7.-én amúgy sem tudnék menni, mert vizsgázom. :/
2014. febr. 24. 09:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a gond,hogy ha bejelentés nélkül mész oda valószínűleg nem fogadnak. Hívd fel a tüdőgondozót,mondd el nekik,hogy 7-re van időpontod,de akkor nem tudsz menni és kérjél másikat.
2014. febr. 24. 11:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Oda telefonáltam, és a jövőhét hétfőn kell menjek :)
2014. febr. 24. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Ird meg légyszi mi volt!
2014. febr. 24. 13:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Okés, meg fogom írni :)
2014. febr. 24. 16:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek.. Izgulok :/
2014. márc. 2. 22:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Nyugi,minden rendben lesz csak mikor szólnak,tényleg tartsd vissza a levegőt és ne mozogj.
2014. márc. 2. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2014. márc. 6. 09:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Minden okés, a gép volt rossz. :/ És ráhozzák az emberre a frászt.. :/ :)
2014. márc. 11. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!