Szerintetek komoly lehet a baj?
Kb 2 hónapja voltam alkalmasságohoz tüdőszűrőn. Tegnap előtt kaptam egy levelet a tüdőgondozóból, hogy a saját érdekemben menjek xy.. időpontra.. Valami lehet nem okés, találtak valamit? :/
19 éves vagyok.. nem dohányzom, nem kávézom, nem dorogozm.. semmi káros, csak buliban pia.
De egyszerűen kétségbe estem, hogy mi van ha valami nagyobb baj van?? ..Egyből eszembe jutott h nagyapám tüdőrákban halt meg. :/
Ja, és nem tudom ez mennyire számít, de kb karácsony óta folyamatosan meg vagyok fázva, hiába teázom, kúrálom magam, szedem a gyógyszert amit az orvos írt fel.. nem nagyon használ, pár napig max 1 hétig nem köhögök meg semmi, majd utána újra elkap ez a "nátha". És ez idő alatt kb 2x volt látható, hogy a köpetem véres, a köhögés után.
Aztán megint elmentem a házi orvoshoz, meg sem vizsgált és semmi, csak megnézte a torkom, és ezt mondta: piros, be van gyulladva, de nem írok semmit, antibiotikumot sem, mert attól nem fog hamarabb meggyógyulni. -.- Igyak citromos teát, és sálat hordjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!