Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 4. napja megy a hasam. Van...

4. napja megy a hasam. Van most valami járvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hétfőn kezdődött az egész móka, akkor még csak egy enyhe 37-37,2-es hőemelkedéssel, lágyabb kakival. Ekkor még nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, mert hétvégén is melóztam, ha nagyon fáradt vagyok akkor néha a szervezetem ad ilyen jeleket.

Kedden is maradt az enyhe hőemelkedés, viszont nagyjából 8x voltam kint WC-n, de még mindig nem volt igazán híg a hasmenés így továbbra sem foglalkoztam vele, csak estére lett elegem így este 8-tól másnap délután 2-ig nem ettem semmit.

Tegnap, vagyis szerdán már 10 felett volt az alkalmak száma, főtt burgonyát ettem főtt csirkével. Elkezdtem szedni a Bolus-t is 3x2-es adagban. Egészen estig jól voltam, ekkor megint felszökött a lázam 38 fölé és jó párszor meg kellett látogatnom a WC-t. Itt már totál híg volt a kaki.

Ma reggel megint 38 feletti lázzal ébredtem és ébredés után fél óra alatt 3 részletben gyanítom kijött a tegnapi kaja totál híg formában, viszont szinte fekete volt a végtermék.

A tervem, hogy ma már tényleg rendesen betartom a diétát, viszont ami aggaszt, az a sötét kaka. Ez lehet esetleg a Bolus hatása?

Köszönöm előre is!

2014. febr. 20. 08:53
 1/3 Andi80018 ***** válasza:
Hát figyu, valami vírusos cucc mindig van, egyik ez a fosós-hányós, a másik meg a torkos-köhögős-taknyos. Menjél el azért dokihoz, ha már van lázad is. Ez a Bolus nem tudom mi, de semmi hasfogót ne szedjél ilyenkor, csak a szokásos reszelt alma-keksz, főtt krumpli, meg Normaflore-t érdemes, ha a vége felé vagy. Sok folyadék persze, tea, víz. Szerintem pár nap múlva vége lesz. Kolléganőm is így járt mostanában, de figyelj oda, mert legyengült az immunrendszered, mást is elkaphatsz, kezd el az echinachea-kúrát,ha vége ennek, nagyon ajánlom.
2014. febr. 20. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne normaflore-t, Enterolt szedj. Az nagyon megfogja benne. Én két napig nem tudtam tőle sz.rni xD
2014. febr. 20. 09:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Az pont nem lenne szempont, hogy megfogja a hasam, mert itthon vagyok így nem probléma. Egyébként erre van a Bolus pont, hogy bél és gyomorfertőtlenítő, illetve megköti a méreganyagokat amik így ürítésnél távoznak a szervezetből viszont a székletet egyáltalán nem fogja meg. Nem szeretnék még több marhaságot beszedni, inkább tartom ma a diétát aztán holnapra meglátom mi lesz. Ha nem javul, akkor doki.

Az elsőnek külön köszi a kúra javaslatot, utánajártam és nem tűnik rossz dolognak. Ki fogom próbálni.

2014. febr. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!