4. napja megy a hasam. Van most valami járvány?
Sziasztok!
Hétfőn kezdődött az egész móka, akkor még csak egy enyhe 37-37,2-es hőemelkedéssel, lágyabb kakival. Ekkor még nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, mert hétvégén is melóztam, ha nagyon fáradt vagyok akkor néha a szervezetem ad ilyen jeleket.
Kedden is maradt az enyhe hőemelkedés, viszont nagyjából 8x voltam kint WC-n, de még mindig nem volt igazán híg a hasmenés így továbbra sem foglalkoztam vele, csak estére lett elegem így este 8-tól másnap délután 2-ig nem ettem semmit.
Tegnap, vagyis szerdán már 10 felett volt az alkalmak száma, főtt burgonyát ettem főtt csirkével. Elkezdtem szedni a Bolus-t is 3x2-es adagban. Egészen estig jól voltam, ekkor megint felszökött a lázam 38 fölé és jó párszor meg kellett látogatnom a WC-t. Itt már totál híg volt a kaki.
Ma reggel megint 38 feletti lázzal ébredtem és ébredés után fél óra alatt 3 részletben gyanítom kijött a tegnapi kaja totál híg formában, viszont szinte fekete volt a végtermék.
A tervem, hogy ma már tényleg rendesen betartom a diétát, viszont ami aggaszt, az a sötét kaka. Ez lehet esetleg a Bolus hatása?
Köszönöm előre is!
Az pont nem lenne szempont, hogy megfogja a hasam, mert itthon vagyok így nem probléma. Egyébként erre van a Bolus pont, hogy bél és gyomorfertőtlenítő, illetve megköti a méreganyagokat amik így ürítésnél távoznak a szervezetből viszont a székletet egyáltalán nem fogja meg. Nem szeretnék még több marhaságot beszedni, inkább tartom ma a diétát aztán holnapra meglátom mi lesz. Ha nem javul, akkor doki.
Az elsőnek külön köszi a kúra javaslatot, utánajártam és nem tűnik rossz dolognak. Ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!