Gyermekkori cukorbetegség?
Egy ismerősömnek 2 év körüli a gyermeke és néhány hónapja 1-es típusú diabéteszt állapítottak meg nála. Kezelik is rendesen. Inzulin napi 2-szer, és az ehhez tartozó diéta.
Viszont anyuka mindig mesél, és szembe tűnt az, hogy gyakran 2-ig esik a cukra. És ugye egy cukorbeteg babánál ez nagyon alacsony. Akkor ugye, kell neki csokit, cukrot valami hasonlót adni, nehogy hypoglicemias legyen.
Miután megkapja a csokit, amitől jobban lesz, általában 20 fölé ugrik a cukra. Kórházban azt mondják nekik, hogy ez teljesen normális.
Nem tudom, csak nekünk nem tetszik? Van esetleg akinek a kis babája diabéteszes? Náluk is ilyen nehezen állt be a cukor? Vagy ennyire ingatag? Én féltem az egészségét, nehogy a későbbiekben bármi szövődmény kialakuljon az ingatag cukorszint miatt.
Kérem olyan emberek válaszoljanak akik értenek hozzá, akár saját tapasztalat, akár gyermeküknek van hasonló problémája. Köszönöm!
Elsősorban az átlag embere tapasztalatára vagyunk kíváncsiak, és ha többüknek más a meglátása, akkor másik orvost választunk. De addig nem ugrálnánk.
Az a helyzet, hogy a szülők mielőtt kiderült a kislány cukorbetegsége a paleos táplálkozást részesítették előnyben, mert anyukának úgy nem fájt a hasa. És úgy volt jól. Tehát nem evett meg mindent. :(
A cukorbetegség egy hányós, hasmenős vírusból alakult ki. Sajnos. Tehát azt mondjátok, hogy szerintetek sem jó ez az ingatag cukorszint. Mivel a kórházban elküldik őket, hogy így jó...ezért keressenek fel másik szakembert...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, sajnos ilyen is lehet..
Meg akkor 2 éves korára már jó pár oltást kap egy gyerek, a védőoltásokban lévő adjuvánsok eleve az immunrendszer túlreagálását okozzák. Lehet ezután egy vírus fertőzéstől könnyebben beindul az autoimmun folyamat.. szomorú.
De ezen a paleo vonalon tudnak haladni tovább a gyerekkel is, mert akkor nem kell inzulint lőnie (vagy csak minimálisat) ha nem eszik cukrot a pici.
Nekem nincs ellenemre a paleo étrend,de sajnos inzulinra akkor is szükség van. Abban lehet változtatni,hogy hány egységre. Szerintem keressenek a szülők más orvost!
És azért óvatos szidalmazzuk az oltásokat! Vannak mellékhatásai,mint mindennek,de szerencsére ritkábbak,mint azoknak a betegségeknek a szövődményei amire kapjuk! Ráadásul nem tudhatjuk,hogy ebben az esetben valóban az oltás miatt alakult ki.
Az oltások bevett gyakorlatok.
Rám azért van szükség, hogy a rutinban hibákat keressek, problémákra világítsak rá.
Az oltásoknak szidásra van szükségük, mert éppenséggel alkalmazzák őket mintha hibátlanok lennének.
Mikoris kockázattal is járnak illetve vannak abszolút értelmetlen oltások.
Az előnyeiket mindenki ismeri.
És persze, csak egy lehetséges tippként írtam az adjuvánsokat. Lehet teljesen normális dolog, hogy egy vírusfertőzés végett autoimmun hasnyálmirigy betegsége lesz egy gyereknek és cukorbeteg lesz élete végéig emiatt.
De megint: míg ma ez elfogadott nézet, mellette szükség van olyan emberekre, akik ezt nem fogadják el és megpróbálnak rájönni más lehetséges magyarázatokra.
Például, felvetés: Adjuvánsok nélküli vakcinálást nem lehet használni?
"de a használatuknak nagyobb a haszna,mint a veszélye."
Ez az egyik oldal véleménye, létezik ellentétes vélemény is.
Direkt készítik adjuvánsokkal ezeket a szereket, mivel ezekkel úgy tűnik komoly károkat okozhatnak az emberi testben. Máskülönben miért használnák ezt a technikát..
Mindenki tudja, hogy az immunizálás nem injekcióval végzendő, ugyanis az immunrendszer (de aki ismeri az tudja hogy a védekező energiamezőnk, a Vei Chi is) kívülről védi a testünket. Tűvel bebökni valamit a véráramba immunizálás szempontjából butaság.
Megbetegítés szempontjából hatékony, így lesznek szükségesek az adjuvánsok.
Mindez nem fikció, ha tényleg segíteni akarnak akkor igen jól tudjuk, hogy nyálkahártyán át is lehet immunizálni. És a szervezetünk úgy működik, hogy erre reagál jól, ez a természetesebb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!