Ez milyen betegség lehet?
Figyelt kérdés
Nem fáj semmim, nincs semmi bajom úgy érzésre, de néha csak úgy spontán belázasodok (persze ezt már megérzem) de magától el is múlik pár óra múlva ha sokat iszom az talán segít. C-vitaminon kívül mást nem szedtem (aszkorbinsav 1-2 gramm/pohár víz). Az orrom sem folyik, de ha kifújom, akkor ilyen véres cucc jön belőle és attól ijedtem meg.
Csak akkor szokott ilyen ritkán előfordulni ha allergiás vagyok és véresre fújom az orrom de most nem is fújtam, talán csak 2x az utóbbi 4 napban. Kb. 6 napja van ez a dolog. 1-1,5 napig jól vagyok mintha semmi nem lenne, aztán láz. Elmúlik, aztán kezdődik elölről. Semmi bajom, aztán láz. Mi a fene lehet ez? Nagyon picit fáj a fejem néha de csak éppen hogy.
2014. febr. 18. 02:30
1/3 Grim13 válasza:
ez így bármi lehet, én az orvost ajánlom!
2/3 anonim válasza:
Igen,menj el orvoshoz! De szerintem vírus okozza,amivel úgymond "harcol" az immunrendszered.
3/3 A kérdező kommentje:
Még élek, de a doki se tudta mi volt ez, valami sós vizet írt fel rá :D Komoly egy cucc, de segített :)
2014. febr. 21. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!