Be vagyok puffadva és hányinger?
Figyelt kérdés
Szóval. tudni kell hogy tej érzékeny vagyok.. tegnap ittam két pohár tejet..tudom tudom nem kellett volna:( utána elkezdett fájni egy kicsit a hasam. Görcsölt.majd el múlt..megint előjött.. aztán el múlt. Éjszaka fel ébredtem mert megint fájt egy picit a hasam és hányingerem volt. El mentem nagy wc-re és egy hatalmas adagot csináltam. El múlt a hasfájás. Aztán megint fel keltem és még egy adagot ki nyomtam.. aztán most is fájt egy kicsit reggel de azért mert tiszta ideg voltam.. jah és be vagyok pufadva :@ és mintha égne a gyomrom kicsit. A menstruációm késik mert még nem állt be.. nagyon félek:( nyugtassatok meg..12/l2014. febr. 15. 11:47
1/7 A kérdező kommentje:
3s a petefészkemnél is fájt. Többet is kell pisilnem mint szoktam
2014. febr. 15. 11:49
2/7 anonim válasza:
Tényleg nem kellett volna tejet innod, ha tejérzékeny vagy, de nagy baj biztos, hogy nem lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
És a tej mindig meg f@sat kicsit :S most is ez volt csak nem hasmenésem volt hanem elég híg széklet.
2014. febr. 15. 11:53
4/7 A kérdező kommentje:
Most el múlt a hányinger meg a hasfájás:) most meg nyugodtam:)
2014. febr. 15. 11:56
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. De ez pont azért van, mert nem tudja a szervezeted feldolgozni a tejet.
6/7 A kérdező kommentje:
Mostmár tényleg nem iszok több tejet..régen annyira fájt a hasam utána hogy anyával el mentünk az ügyeletre (akkor nem tudok még hogy a tej van a dologban) és 1 éven keresztül jártunk kivizsgálásokra míg ki derült mi a bajom :/
2014. febr. 15. 12:00
7/7 A kérdező kommentje:
Eddig azon paráztam hogy nem e vakbél gyulladás de nem mert nem hánytam és nem is fájt kegyetlenül a hasam :)
2014. febr. 15. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!