Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan tudom ha férges vagyok?...

Honnan tudom ha férges vagyok? Milyen ha valaki férges?

Figyelt kérdés
Mostanába ilyen kis fehér kukacok vagy giliszták vagy nem is tudom minek nevezzem ilyenek vannak a popomba. Férges vagyok? Segítsetek légyszi!
2014. febr. 13. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az vagy.
2014. febr. 13. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Érdeklődj féregűző után.

Egyél nyersen,foghagymát.

2014. febr. 13. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, esélyes lehet.

tünetek (a nyilvánvalóan látható férgektől vagy féregpetéktől a végbélnyílás környékén) lehetnek még: sokat eszel, sokszor és mégse hízol vagy netán fogysz, hasmenés, végbéltájéka rettenetesen viszket (persze ezek sok egyébnek is lehetnek a tünetei).

Székletben erős fertőzöttségnél férgek vannak jelen.

Vermox nevű tablettát szoktak a kutyák, macskák, de az emberek is kapni. De ezt orvos tudja csak fölírni. (vagy állatorvos), mert receptre lehet csak venni.

Ha fölhívod a háziorvosod és mondod, hogy férgességre gondolsz, akkor lehet kér székletmintát vagy egyből fölír gyógyszert, ha olyan...

És ne ess kétségbe, nem ritkaság.

2014. febr. 13. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ide kéne írkálni egy teljesen nyílvánvaló dolgot, hanem amint észreveszed azonnal doki!
2014. febr. 13. 22:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2014. febr. 14. 06:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Félek...de ugye ettol nem lesz komolyabb bajom?????

En eloszor azt hittem minkenki szekletebe vannak ilyenek...

2014. febr. 14. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!