Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet férges a kisfiam?

Lehet férges a kisfiam?

Figyelt kérdés
Néhány hete azt vettem észre,hogy egyfolytában eszik,hízik,gyakran megy nagy wc-re az utobbi napokban meg azt vezsem észre,hogy a hasa estére hatalmas lesz,mint a lufi!ma megkérdeztem,és azt mondta viszket néha neki a végbélnyílása!nem biztos,hogy féreg,nem tudom miylen tünetei vannak,ezért kérdezem!köszike!!!
2014. febr. 3. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemtom hany eves a kisfiad, de adjal neki piritos kenyeret vagy mind1 mit csak legyen rajta vagy benne fokhagyma, ez meg nem arthat, viszont a ferges akk kihajtja belole.
2014. febr. 3. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszke,és ezt hány napig adjam neki?
2014. febr. 3. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Székletmintából laboratóriumban kimutatható a férgesség. Irány a háziorvos.
2014. febr. 3. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az az igazsag h kellene figyelni a szekletet, es egeszen addig adni amig meg nem jelennek benne a fergek vagy esetleg egy kicsit tovabb.

Am fokhagyma sok mindenre jo.

2014. febr. 3. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A viszketés általában férgességre utal. Azt meg kezelni kell, nehogy szövődménye legyen, vagy fertőzzön másokat is. Nem súlyos betegség, könnyen gyógyítható, de bizony háziorvoshoz kell menni.
2014. febr. 3. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérj a háziorvostól egy beutalót székletvizsgálatra. Még a gyereket sem kell elvinned a betegek közé. Adnak egy tégelyt és azt elviszed a megadott laborba. Ez lenne az optimális megoldás.
2014. febr. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!