Mitől lehet epét hányni?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra keltem, hogy borzasztó hányingerem van, kimentem a mosdóba, nem történt semmi, így bevettem egy daedalont, hogy legalább aludni tudjak.
Rá körülbelül 15 percre ugyanúgy ki kellett mennem, és zöldet hánytam. Nem ettem zöldet, és kajadarabok sem voltak benne, így gondolom epét.
Ezután lefeküdtem aludni, és azóta semmi bajom sincs.
Ez már körülbelül 1 vagy 2 hónapja ugyanígy megtörtént, akkor is ugyanez volt, utána kutya bajom.
Ez mitől lehet? Nézegettem neten az epével kapcsolatos megbetegedéseket, de rám nem igazán illik semmi egyéb tünet.
Terhes sem vagyok, ez biztos.
Mi lehet az oka?
2014. febr. 13. 15:05
1/2 anonim válasza:
Pl. sok zsíros kaja, rossz emésztés, ételmérgezés vagy - fertőzés (nekem volt ilyen), esetleg más gond.
2/2 anonim válasza:
Igazából bármitől. Nem az epéddel volt gond közvetlenül szerintem, hanem a hányingered egészen addig tartott, amíg teljesen ki nem ürült a gyomrod, ezzel pedig együtt jár, hogy a benne lévő epét is kipréselted magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!