Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hazudik? Lehetséges mindaz...

Hazudik? Lehetséges mindaz amit leírtam?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki pár hónapja mondta h megműtötték mert petefészek rákja van.17 éves.Ugy mesélte h rosszul lett és elvitték orvoshoz ahol rögtön beirták szombatra lézeres műtétre.Hétfőn már jött iskolába.Most azt mondja h megkapta az eredményeket ami kimutatta hogy agyhártya gyulladása van.De jön iskolába.A kérdésem pedig az lenne h ha megműtötték akkor bir e mozogni.Meg kiskorúaknál menyibe kerül egy lézeres műtét?Én úgy tudom hogy ez nagyon drága!Meg az orvosok elengedi úgy h bent se kell hogy maradjon a kórházban??Most meg az agyhártya gyúlladáskor sincs semmi baja???Nem értem..ennyire hülyének néz vagy én nem értek hozzá?
2014. febr. 9. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hazudik.. ezek szerint beteges hazudozó.. ilyen nincs amit ő mesél neked.. ezek után szerintem azt se hidd el amit kérdez.... keress másik barátot..
2014. febr. 9. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Állitólag a legjobb barátnőm.Az lehetséges hogy abortuszon volt és nem meri elmondani?
2014. febr. 9. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kommented elolvasása előtt és is az abortuszra gondoltam rögtön, de nyugodj meg, lehet, hogy az sem igaz, csak valamit lebegtetni akart, hogy ő milyen különleges. Agyhártya gyulladásnál nem ment volna iskolába.
2014. febr. 9. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Először elhittem a műtétet.de ez a másik betegség már sok!Pont ezt találta ki amibe anyum majdnem belehalt fiatalon..Hát akkor szánalmas...
2014. febr. 9. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Megtehette volna akkor, hogy az egészről nem ejt szót, nem kellett volna hazudnia, ha abortuszról van szó, vagy akármi másról. Lehet, hogy a legjobb barátnőd, és az is lehet, hogy nem direkt hazudozik. Nekem is volt ilyen osztálytársam, tényleg olyan, mint egy betegség.
2014. febr. 9. 20:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez tényleg lehetetlen???
2014. febr. 9. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy abortusz volt, simán csak hazudik... mert akkor nem jött volna ilyen hülyeséggel, hogy a petefészek rák eredménye agyhártyagyulladás... egyértelműen ez is hazugság... hát sajnálom, de hogy ő nem legjobb barátnő az biztos... :/ "1"
2014. febr. 9. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
még annyit: ha valaki rákos, legyen az bármilyen rák... a műtét után vagy sugárkezelésre, vagy kemoterápiára kell még járnia... nekem is volt ilyen barátnőm aki beteges hazudozó volt... mikor rájöttem, hogy az egész élete amit mesélt magáról egy nagy hazugság, megszakítottam vele minden kapcsolatot... mondtam neki, ha egyszer beismeri hogy beteg, nagyon szívesen mellé állok és segíteni fogok neki.. de addig nem vagyok rá kíváncsi mert nincs miről beszélnünk, amikor egy szavát se hiszem már el... megint én voltam :) "1"
2014. febr. 9. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rosszindulatú... Lehet, hogy valami pszichés problémája van, pszichotikus, téveszméi vannak.
2014. febr. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!