Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Székelési zavarokkal hová...

Székelési zavarokkal hová forduljak? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy ideje azt vettem észre magamon, hogy furcsa a székletem. Néha habos, nyálkás szerű valami van rajta, van hogy pár napos szorulás, utána pedig hasmenés váltja egymást, és sokszor nem tudok rendesen könnyíteni magamon. Időnként kicsit fáj is.

Mi lehet ez? Hová kell vele fordulnom?

2014. febr. 9. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
helytelen táplálkozás
2014. febr. 9. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Először háziorvoshoz, ő majd beutal téged egy szakorvoshoz.
2014. febr. 9. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvos előtt azért az embernek saját magának kell megpróbálnia a javítást. Nemcsak a táplálkozás, de az egész életmód, a rendszeres napi ritmus, a rendszeres széklet ürítési ritmus nyugodt körülmények között, a lehetőleg stress-mentes életmód, a nyugodt életvitel biztosítása.
2014. febr. 9. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy táplálkozás lenne, stresszes sem vagyok. Semmi negatív változás nem történt velem, és ez mégis elkezdődött, vártam egy ideig hátha megszűnik magától, de nem akar, sőt.

Néha szúró, viszkető érzést is tapasztalok a végbélnél, és elég rendszertelen a dolog, van hogy csak inger van, aztán semmi, furcsa ez az egész, attól félek valami komolyabb bél probléma lesz. A széklet színe is elég változó, de nem táplálkozom másképp mint előtte.

2014. febr. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!