Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulaműtét, mindíg csak...

Szintia27 kérdése:

Mandulaműtét, mindíg csak rosszul végződhet?

Figyelt kérdés
3 napja műtöttek altatásban.Műtét elött rossz és negítv dolgokat olvastam. A legrosszabbra készültem fel. és kellemeset csalódtam. :) Műtét után fél órával ébredtem és rekedt volt a hangom de tudtam beszélni 30 percre már ettem húslevest. 4-5 bögre teát ittam, este csak 1 fájdalom csillapító kellett. Ma meg már rántott sajtot ettem :)

#mandula #tonsillectomia #mandulamátét
2014. febr. 8. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Jó, hogy ilyen bátor vagy, de nehogy rosszul süljön e!

Később még lehet problémád!/ RÁNTOTT SAJT /

2014. febr. 8. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem sül el rosszúl. Lehet azért van mert nem fáj... a fájdalomcsillapítót sem szedem csak napi 3-at 5 helyett. Azt mondta a doki hogy lassan de ha szeretném akkor nyugodtam amit megkívánok egy próbafalat és ha megy akkor nyugodtan. Mondta hogy vannak ilyenenk mint én de nagyon ritka. De azért odafigyelek hogy főként leveseket és ilyeneket egyek.
2014. febr. 8. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
és most mi a kérdés? Ma már a mandulaműtétek rutin műtétnek bizonyulnak. Mindenki könnyedén átvészeli. Nekem 4x vették ki az orr mandulámat és 2x a garatmandulámat. Amióta altatásban csinálják nem panaszkodom.
2014. febr. 8. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Jajj bocs 25 éves vagyok :)
2014. febr. 8. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem kérdésnek szántam hanem egy pozítiv mandulaműtétének én csak rossz tapasztalatokat olvastam hogy nagyon fog fájni és készüljön föl mindenki meg ehez hasonlókat nagyon féltem bevallom és pozitívan ért hogy elég jól viselem.
2014. febr. 8. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában jól végződik.
2014. febr. 8. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
holnap lesz 2 hete hogy megműtöttek mindent ugyan úgy tudok csinálni enni inni. Én nekem pozitív élményem van a műtét körülményeimről nem vérzett be a torkom és nem lázasodtam be...
2014. febr. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!