Nagyon fáj a torkom és be van dagadva?
Figyelt kérdés
Szóval január elején már sokszor köhögtel hurutosan.utána már nel volt ez a hurutos köhögés.most Viszont reggel arra ébredtem hogy kegyetlenül fáj a torkom..ettem mézet is,ittam teát is de nagyon fáj a torkom :( jah és sokat kell köhögnöm meeging hurutosan,orvoshoz nem tudok most el menni mert itt fizetös az orvos és nem nagyon van most pénzünk.. Elképesztöen drága az orvos.. Misviel nem Mo-n élünk Magyar viszonlatokba át számolva olyan 7 ezer forint az orvos..13/l2014. jan. 30. 09:22
1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért de rossz a billentyü:/ és be van dagadva a torkom érzem
2014. jan. 30. 09:23
2/10 A kérdező kommentje:
A nyakam is fáj,fülembe sugárzik a fájdalom, a fülem alatt a nyirokcsomóm fáj (azt hiszem ùgy hívják) és budös a szám is olyan slejm szagú
2014. jan. 30. 09:31
3/10 anonim válasza:
Egyenlőre sok mindent nem tehetsz. Szopogass torokfertőtlenítő tablettát,szedjél valamilyen hurutoldó,köptetőt, igyál Calcium pezsgőtablettát és FEKÜDJ!
Ha szerencséd van ez elég lesz,de ha belázasodsz és a lázad 2-3 napon belül nem múlik el,akkor kénytelen leszel orvoshoz menni.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg a tükörben a manduláidat ha orbitális nagyok akkor lehet hogy tályogos. Akkor irány a kórház és felvágják.
5/10 A kérdező kommentje:
Lázam nem tudom hogy van :/
2014. jan. 30. 09:38
6/10 anonim válasza:
Szerintem mandulagyulladás lehet. Antibiotikum kell rá, úgyhogy próbálj meg valahogy orvoshoz jutni.
7/10 anonim válasza:
Sós vizes gargarizálás: 1 púpozott teáskanál só 1 dl vízhez.
8/10 A kérdező kommentje:
semmi nem hat:(( annyira fáj a torkom,egy fél fokkal már jobb de még így se akar el múlni.. meg egy kis fej fájás
2014. jan. 30. 16:59
9/10 anonim válasza:
Mérd meg a lázadat! Ha lázas vagy kénytelen leszel orvoshoz menni!!
10/10 A kérdező kommentje:
szerintem nincs lázam. bár egy félórával ezelött fent feküdtem be takarva a fűtött szobában és fáztam xd most meg melegem van.. és semmi gyógyszert nem vettem be
2014. jan. 30. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!