Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Az van, hogy ebben az évben mióta tesin kiütőzünk azóta mindig fáj a jobb kezem. Meg mikor röpizünk szóval mikor labdával csinálunk dolgokat elkezd fájni tesi után a kezem. Régebben úgy volt, hogy elmúlt 1 óra alatt kb. De mostanában már több napig érzem, hogy fáj. És ma ha kihajlítom a kezem egyenesbe és kicsit nem nagyon tényleg nagyon kicsit befeszítem akkor érzem, hogy fáj és mintha húzódna össze és fáj. Egyik este aludni se tudtam mert annyira fájt. Mi lehet? Már bekentük 1 kenőccsel valami voltaren vagy mit tudom én mi az. Narancssárga színű a tubus :D. De már szinte az se használ. Anyukám mondta, hogy ne labdázzak de hát ez a feladat akkor ez. Próbáltam úgy dobni, hogy nem erőből de még így is fáj. A bal kezemmel meg csak szerencsétlenkedek :P. Szerintetek mi lehet a baj? Ugye nem kell elmenni orvoshoz, hogy nézze meg?

2014. jan. 26. 10:44
 1/1 Jánosgazda válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, amúgy szerintem csak meghúztad, de jobb elmenni, egyszer én sem akartam, aztán kiderült hogy eltört. Persze nálad nincs eltörve, de azért menj el orvoshoz!
2014. jan. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!