Valaki segítene abban, hogy a fejbőrön kialakult pikkelysömört, hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
A férjem 22 éves, és sajnos pikkelysömörtől szenved. Már nagyon el van keseredve, mert 2 oldalt alig van haja. Borzasztóan hullik, mert a sebesedik a fejbőre, s kiöli a hajszálakat. Kérlek segítsetek, ha van itt olyan aki ugyanígy szenved, akkor mit tesz ellene.2014. jan. 24. 12:33
2/17 A kérdező kommentje:
Már többször is volt, és használ különböző sampont, meg oldatokat, de nem segítenek. A sebek leválnak hajjal eggyütt a fejéről, aztán mire vissza nő a haja, addigra visszajönnek a sebek is :(
2014. jan. 24. 12:54
3/17 anonim válasza:
Fejbőrvizsgálatra kellene menni. Nem tudom hol laktok, de keress rá a neten egy ilyenre:
4/17 anonim válasza:
#3 demodex atka vagy mi a fene hogy jön ide? :D
5/17 anonim válasza:
Rossz linket nyomtam be :D
Fel se tűnt....
6/17 anonim válasza:
Pikkelysömört d-vitaminnal és gyulladáscsökkentő táplálkozással lehet kezelni. Nagyjából.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Amúgy Szabolcsiak vagyunk, Nyírbátor környékén élünk. A fejbőrvizsgálat az mit jelent?
2014. jan. 24. 13:37
8/17 anonim válasza:
Meg hidratáló cuccossal, a bőrgyógyász kevert nekem valami fasza krémet (mondjuk nem fejbőrre) ami elég hatásos.
9/17 anonim válasza:
Bőrgyógyászokat el lehet felejteni. 10 éve van pikkelysömöröm, megjártam az összes bőrgyógyászt, még a legdrágább magán szakembereket is. Egytől-egyik a vacak krémjeiket és ecsetelőket írtak fel. Persze el is tűnik tőle amíg használod, de amint felhagysz vele, sokkal durvábban visszajön.
Van még fényterápia. UVB sugárral. Tök jó, csak hosszú távon bőrrákot okoz és ez sem gyógyít, csak kezel.
Végül ott az injekció. Ezt is rendszeresen kapod, nagy élmény. Hosszútávon nem tudom mit csinál a szervezettel...
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 26. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!