Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
A múlt héten fájt a jobb vesém ,majd elmúlt.
Most pedig a bal vesém görcsöl .Valamint tegnap hokiztunk és a labdával eltalálták a jobb lábomba a sípcsontot es úgy fáj ,hogy nem bírok rálépni.Igazából a kettő nem függ össze.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. jan. 21. 19:22
1/3 anonim válasza:
a veséd fájhat attól ,hogy felfáztál, vagy attól,hogy veseköved van/fog kialakulni,ha többször is fog fájni, érdemes orvoshoz menni, ha viszont mint olvasom ,hokizol, ott könnyen felfázhattál,szóval csak öltözz fel rendesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de én nem hokizok csak az iskolába teremhokit játszottunk.14/L
2014. jan. 21. 19:37
3/3 anonim válasza:
sokáig fájt? mert nekem mikor felfáztam kb 10 perc után magától enyhült,mikor meleget tettem rá. De ha tovább ,akkor érdemes megnézetned, ha vesekő vagy homok van benn, akkor egy idő után nagyon fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!