Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezt a betegséget hogy hívják?

Ezt a betegséget hogy hívják?

Figyelt kérdés
A magyarnak a nyelvtani részét nem tudom alkalmazni,tehát megtudom tanulni a szabályokat,de alkalmazni nem tudom vagy nehezen tudom és az idegen nyelveknél is így van. Van ennek a betegségnek neve? És emiatt lehet felmentést kapni idegen nyelvből érettségin ?
2014. jan. 20. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a betegséget lustaságnak és kifogások keresésének hívják. Felmentést érettségi alól? Hahaha. Olyan, mint a diszlexia, az is egy nagy marhaság. Ha valami nem megy, nem nyavalyogni kell meg kitalálni, hogy te akkor most beteg vagy és felmentést akarsz, hanem gyakorolni. Sokkal kevésbé fárasztó, mint későbbi életed során végig szenvedni majd amiatt, ami manapság elengedhetetlen a megélhetéshez, de lusta voltál megtanulni.
2014. jan. 20. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
jó lenne ha lustaságnak hívnák...hidd el én is jobban örülnék neki,ha gyakorlással menne minden,de hiába tanulom be ától cettig az egész elméletét nem tudom alkalmazni...
2014. jan. 20. 22:34
 3/4 anonim válasza:
100%
Szia! Én is így voltam vele csak épp fizikából. Nem betegség csak keresni kell valakit aki segít értelmezni a dolgokat és gyakorol veled. Egy osztálytárs vagy akár tanár. Emiatt felmentést nem fogsz kapni semmire.
2014. jan. 21. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A diszlexia nem betegség. Ha jól írsz és olvasol, akkor nem fogsz felmentést kapni. A saját gondolatmeneteddel gondold át még egyszer a szabályokat, hogy melyik mit jelent, keress példákat, és azok alapján gyakorolj!
2014. jan. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!