Ez lehet reflux?
Figyelt kérdés
Már lassan egy hete, hogy nagyon gyakran büfögök, és egyszer lehajoltam, és egy kicsi, tényleg nagyon kicsi hányás jött. Meg ma este, égető érzést érzek a torkomban. A hasam az nem fáj. De ez lehet reflux? Ugye nem?2014. jan. 20. 20:38
1/5 Arnold901005 válasza:
Ez reflux! Nekem is ugyanez szokott lenni. El kell menni a háziorvoshoz, Ő elküld a gasztroenterológiára.
2/5 anonim válasza:
Igen, de azért többnyire mégis csak evés ill. túlevés után jelentkezik, különösen, ha az ember nem megfelelő testhelyzetben van.
3/5 A kérdező kommentje:
És ez hogyan lehet elmulasztani? Még soha nem volt ilyen! Ugye ez még annyira nem súlyos?
2014. jan. 20. 20:44
4/5 Arnold901005 válasza:
Jól mondja a 2. válaszadó.
Diétázni kell és savlekötőt, valamint gyomorvédőt szedni. Állítólag elmúlhat ettől egy idő után. De a stressz sokat ront rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj de jó... Mostanában elég sokat stresszeltem :/
2014. jan. 20. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!