Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet reflux?

Ez lehet reflux?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hete, hogy nagyon gyakran büfögök, és egyszer lehajoltam, és egy kicsi, tényleg nagyon kicsi hányás jött. Meg ma este, égető érzést érzek a torkomban. A hasam az nem fáj. De ez lehet reflux? Ugye nem?

2014. jan. 20. 20:38
 1/5 Arnold901005 ***** válasza:
Ez reflux! Nekem is ugyanez szokott lenni. El kell menni a háziorvoshoz, Ő elküld a gasztroenterológiára.
2014. jan. 20. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, de azért többnyire mégis csak evés ill. túlevés után jelentkezik, különösen, ha az ember nem megfelelő testhelyzetben van.
2014. jan. 20. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:
És ez hogyan lehet elmulasztani? Még soha nem volt ilyen! Ugye ez még annyira nem súlyos?
2014. jan. 20. 20:44
 4/5 Arnold901005 ***** válasza:

Jól mondja a 2. válaszadó.

Diétázni kell és savlekötőt, valamint gyomorvédőt szedni. Állítólag elmúlhat ettől egy idő után. De a stressz sokat ront rajta.

2014. jan. 20. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj de jó... Mostanában elég sokat stresszeltem :/
2014. jan. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!