Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek az MMS...

Mi a véleményetek az MMS (klór-dioxid + citromsav) keverékről?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót az emberi testben lezajló oxidációról és érdekel az ezzel foglalkozók véleménye.

https://www.youtube.com/watch?v=NWLbEzfvOm4

2014. jan. 19. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szeptemberben szereztem be az első adag MMS-t, megcsináltam a tisztító kúrát amit a könyv ír: első reggel 1 csepp, majd este 2 csepp, következő reggel 3 csepp és így tovább egészen addig amíg 15 cseppet nem szedtem , ezt csináltam még 5 napig majd vége / tehát reggel és este kell szedni és mindig emelni a cseppszámot 15ig, majd 5 napig így szedni.

Azóta csak mint szájvíz használtam, egészen a múlt hét péntekig, amikor is (szerintem) influenzás lettem: nagyon rossz lett a közérzetem, 1 napig nem ettem, mert ne mvolt étvágyam se, folyamatosan folyt az orrom és úgy éreztem h lázas vagyok , bár mikor mértem hőmérővel akkor normális volt a testhőm. elkezdtem szedni az MMS-t, óránként 3 cseppet ahogy a könyv írja vírusok ellen. vártam napközbe a varázsütés szerű javulást de nem mondhatnám h igazán bármi is változott, de másnap reggelre 90%-ban meggyógyultam !!! megmondom őszintén h egy nagyon kicsit szkeptikus voltam mert igazából magamon élesben nem tudtam még kipróbálni (bár mások, pl családtagjaim gyógyulását láttam, d az mégse én voltam) de ez nekem olyan meggyőző volt h minden kétségem elszállt (még a kicsi is). még 3 napig szedtem MMS-t és teljesen meggyógyultam, igazából 1 napig voltam beteg. Vesse ezt mindenki össze azzal ha valaha influenzás volt életében akkor mennyi ideig volt benne és milyen volt...

2014. jan. 31. 16:41
 12/19 Patrik'e válasza:

Szia Rob87Wahrheit!

Mit gondolsz innen megrendelhetem? [link]

Vag

2014. máj. 11. 12:18
 13/19 anonim válasza:
62%

Sziasztok nekem is elnne egy ket velemenyen az MMS csepprol.

Emlekszem semmi bajom nem volt egyik este az RTL klub hireken lattam jon a jarvany, jon a virus. A lenyeg semmi bajom nem volt utanna par napon belul ejjel arra ebredtem, hogy nagyon de nagyon faj a nyelocsovem. Begyuladt a torkam lazas lettem a borom is fajt, ki se tudtam kelni az agybol.

Nagy a velemenyem, hogy a chemtrails amit kiszornak a repulobol azaltal kaphattam el valami virusos betegseget. Az egesz ismeros korombol nagyon sokan igy jartak. Utanna gondolkoztam.

Mondom semmi gond keznel van az MMS itt az ideje elesbe kiprobalni. Kezdtem szedni ejjel ugy ahogy a konyv irja (ha valakinek kell elkuldom pdf.be).

Eleinte nem akart javulni, nem vettem eszre semmit igy emeltem a cseppek szamat ujra es ujra. Estefele hatalmasat fostam es hanytam.

Masnap reggel mintha kicsereltek volna teljesen jol meggyogyulva ereztem magam. De nem hagytam abba a cseppek szedeset. Meg 3 napig tuningoltam. Azutan tokeletesen helyre hozott.

Ugy hogy elosszor is te hitetlenkedo kerdezo olvasd ki a konyvet tanulmanyozd ki es ott irja ha nem hiszed probald ki. Meg senki se halt meg tolle.

2014. szept. 8. 09:03
 14/19 anonim válasza:

Sziasztok,

valaki esetleg át tudja küldeni pdf-ben a könyvet?

Előre is nagyon köszi!

2014. dec. 16. 07:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikummal szép lassan hazabasztak, teljesen rezisztens baktérium komoly tünetekkel! 2 napja használom, majdnem tünetmentes vagyok :) Félek még mindig picit, mert klórgáz szaga van :D Ajánlom a fürdőt elsőnek, utána már úgyis megiszod. [link] 6200ft könyvel, postával együtt, de ha kell vkinek lefotózom, ne a szlovákokat támogassuk. Később még megírom a tapasztalataim, eddig csak pozitív :) Bárkinek bármi kérdése van válaszolok! Szebb jövőt és egészséget minden magyar testvéremnek!
2015. jún. 7. 05:06
 16/19 anonim válasza:
2015. dec. 16. 16:37
 17/19 davidgreg82 válasza:
A szlovák MMS oldalról ne rendeljetek, mert átvágnak! Paypal-al fizettem, de utánvéttel küldte el, amit persze nem vettem át. Nagy nehezen reagált a levelemre és azt ígérte, hogy újraküldi. Nem történt meg. Most a Paypal vevőgaranciában bízom, hátha visszakapom a pénzem. Van egy másik szlovák oldal, ahol kilós kiszerelésben van, sokkal olcsóbban, ők talán megbízhatóbbak.
2017. okt. 16. 19:36
 18/19 Eni o.o válasza:
Valki el tudná küldeni nekem a könyvet pdf-ben?
2018. máj. 18. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Kémiailag is hülyeség ami ide le van írva.
2021. júl. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!