Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek az MMS...

Mi a véleményetek az MMS (klór-dioxid + citromsav) keverékről?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót az emberi testben lezajló oxidációról és érdekel az ezzel foglalkozók véleménye.

https://www.youtube.com/watch?v=NWLbEzfvOm4

2014. jan. 19. 16:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én csak most szereztem erről tudomást, nekem az egésznek a részletes hatásmechanizmusa hiányzik. Van az anyag (hatóanyag, klorit, helyenként hipoklorit) és a másik végponton a csoda, a kigyógyulás a maláriából, aids-ből meg tudoménmiből. De mi van közte ?? Hogy szívódik fel, mihez kapcsolódik, ha kémiailag olyan aktív ??? Csak annyit látok, hogy ennek a rendkívül olcsó anyagnak a forgalmazásából szemfüles kis cégek mekkora hasznot tudnak csinálni.
2014. jan. 21. 14:24
 2/19 A kérdező kommentje:
ja. nem túl világos a dolog, de utána fogok járni. elvileg az oxidációs folyamathoz van köze. de majd kiderítem.
2014. jan. 21. 21:47
 3/19 anonim ***** válasza:
55%

az MMS-ről bővebb információt (bár az előadás, amire a fönti link vezet is elég jó) itt található:

[link]

[link]

[link]

én magamnak szeptemberben vettem az első adagot, azóta a rokoni/baráti/ismerősi körömben több mint 15 embernek rendeltem már MMS-t, magamnak és néhány embernek könyvet is. (jelenleg 3 a három kiadásból a 2. kapható még csak magyarul, tudtommal), tehát ha vkit érdekel akkor konkrét eseteket is el tudok mondani h eddig nekem , családom tagjainak, meg azon ismerőseinek akiknek már van ilyen, azoknál hogy működött.

A fönti kérdésre válaszolva: az a véleményem h minden szó szerint igaz amit az MMS pozitív hatásairól állítanak a fenti előadások és leírások.

a lényeg: a nátrium-klorit és citromsav összecsepegtetése után 3 perccel már gyakorlatilag végbement a folyamat és megkaptuk az MMS-t (nagy tisztaságú klór-dioxid) amit vízzel v nagyobb adag esetén frissen facsart nyers almalével meg kell inni. 1,5 -2 órán át aktív az anyag testben, ez alatt az idő alatt pusztítja el a nála kisebb elektron vonzású anyagokat oxidációval (minden ma ismert betegséget okozó mikroba ilyen), majd kb 2 óra alatt tovább bomlik vízre , széndioxidra és sóra, ezeket kilélegezzük, vizelettel kiürül stb. a mikroba fajtájától függ h folyamatos kisebb mennyiséget kell bevinni v 2-3 nagyobbat (pl malária)

Ez egy 150 éve ismert oxidációs szer, a lényeg amiért nem bántja a klórhoz vagy ózonhoz (melyek szintén oxidációs szerek) hasonlóan az emberi sejteket és a hasznos bélbaktériumokat az az h az elektron vonzási potenciálja csak egy kicsit kisebb mint az emberi sejteké, viszont sokkal nagyobb mint a baktériumoké , virusoké stb. egyébként nem test idegen anyag mert az immunsejtek is gyártják ezt az anyagot ugyanazzal a céllal, csak sokkal kevesebbet és ezt a keveset is inaktiváljuk a sok antioxidánssal amit megeszünk / megetetnek velünk.

ha bármi kérdés van még szóljatok!

2014. jan. 23. 16:11
 4/19 A kérdező kommentje:

először is köszi a kommentet! tegyük fel, hogy valóban igaz, amit leírtál a pozitív hatásokról, mert nyitott vagyok a világra és az új dolgokra (ami nem egyenlő azzal, hogy bármit is bepapizok bizonyíték nélkül).

Ha igazad van, akkor az első probléma, ami felmerül, hogy bizonyítéknak az számít, amit én magam vagy közvetlen környezetem megtapasztal. Ez sajnos nem fog megtörténni, mert egyikünk se lesz kísérleti alany.

Így most felvetődik a kérdés, hogy akkor hogyan tovább? az ember vagy hisz vagy nem. Amikor megtetted a lépést és eldöntötted, hogy te ezt kipróbálod (vagy az első ember a környezetedben tette meg ezt) akkor hit alapján döntöttél = kockáztattál. Sajnos én nem döntök hit alapján. ésszerű kockázatot persze szoktam vállalni, de ott már valaki valamit bizonyított nekem személyesen.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha igazad van, akkor nagyon nehéz a helyzet, mert ésszerűtlen kockázatot kell vállalnia valakinek, hogy hiteles legyen a történet. A másik probléma pedig az, hogy a hitelesség kevés. lásd: hit, hitel..stb. Tudni kell halál pontosan, hogy mit veszek be, az mit tesz és hogyan. Örülnék, ha tudnám mi az igazság ezzel az MMS-el és oxidációval kapcsolatban. és örülnék, ha valóban ez egy ilyen rendkívüli egészségmegőrző / helyreállító dolog lenne.

2014. jan. 23. 19:33
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

Na értem a szitut, és most bocsánatot is kérek h mikor pár órával ez előtt írtam akkor nem voltam elég pontos (sajnos siettem) és igazából be se fejeztem amit elkezdtem nektek leírni.

Szóval: én ezt az egész MMS dolgot a neten olvastam tavasszal kb áprilisba, majd májusban találkoztam egy klinikán egy palival akivel együtt ültünk a váróban. közben beszélgettünk és hamarosan kiderült h a pasasnak hasnyálmirigy rákja volt. és 4 (!) hónappal a beszélgetésünk előtt fedezték fel nála a rákot, és azt mondták neki h max 2 (!) hónapja van hátra az életből. (ez a hasnyálmirigy rák sajátossága h a sokéves átlag alapján 2 hónapon belül öl), namármost a pasas már akkor amikor beszélgettünk 2 hónapot rávert a határidőre úgyh állítólag még a rákos rész a felére zsugorodott a legutóbbi vizsgálatra állítása szerint. tehát nem hogy meghalt volna, sokat gyógyult. és a LÉNYEG h ő MMS-t szedett a rákja ellen, és tőle kaptam az elérhetőséget is, ahonnan én is rendelem.

ez a dolog és amit a neten olvastam / hallottam engem 100% meggyőzött.

DE MOST JÖN A LÉNYEG:

ma már nem kell senkinek a hitre meg arra támaszkodni amit én itt írogatok. (és bocsi ezt felejtettem el délután belinkelni)

van egy SOLUMIUM nevű magyar "találmány" ami nem más mint klór-dioxid és desztillált víz, meglehet venni, nagyon drága és nagyon kevés hatóanyagot tartalmaz, d a lényeg, h a "felfedező" csoport (4 kémikus és egy orvos) szóvivője élőadásban megiszik egy nagy pohárral belőle , illetve ők is elmondják h ez minden ma ismert kórokozót megöl. valamint h ők biztosak benne h 5 éven belül ez forradalmasítja a Föld gyógyászatát és minden háztartásban lesz egy üveg hamarosan. Pesten megveheted, de ők egy 30ml-es 0,1%-os adagot adnak 6250 ft-ért, ha meg külföldről megrendeled az "IGAZI" MMS-t akkor az 600ml (300-300 / 25%-os nátriumklorit és 50%-os cítromsav) és kb 10-12%-os klór-dioxid oldatot tudsz vele aktiválni/létrehozni. ami 100X-os hatóanyag különbség és 20x-os mennyiségbeli. és az igazi az kb 12 ezer forint de a hatóanyag különbség 2000 szeres.

(ajánlom a videókat) link: [link]

zárszóként elmondom h pont azért tiltották be a nagy gyógyszercégek Amerika szerte (és harcolnak ellen világszerte) mert ez a szer nagyon olcsó, nincs káros mellékhatása és MINDENT gyógyít, régóta ismert, nem lehet belőle jó üzletet csinálni ,mert nem lehet jogi védelmet kérni rá, és főleg nem lehet nagy profitot tenni rá , mert mindenki tudja h fillérekből előállítható. tehát igaz h megoldaná az emberiség betegségproblémáit de akkor hogy üzemeltetnék a világ legnagyobb profitját hozó vállalkozásukat??? mindenki használja a józan paraszt eszét és gondolkozzon amikor olyanokat olvas h ez méreg meg stb... full kamu, csak a gyógyszercégek lefizetnek mindenkit h szidja ezt a szert.

2014. jan. 23. 23:29
 6/19 A kérdező kommentje:

köszi a kommentet ismét :)

Az egyértelmű, hogy ami csak kezel, az hoz profitot és lehetőleg függj a terméktől. Pl savlekötők... A végső gyógyításban nincs olyan nagy üzlet. Ez világos.

Nekem a bizonyítás hiányzik ebből a történetből és pont ezért nem terjed el igazán, mert nem érdeke senkinek, hogy legyen egy hivatalos bevizsgálás arra vonatkozóan, hogy ennek a cuccnak a fogyasztása mivel jár.

Viszont így elég esélytelennek tűnik ennek a bizonyítása.

Pedig szeretném tudni az igazságot.

De érted... nem hihetek írásoknak meg dumáknak. Az túl kevés. Ha valamit beviszel a szervezetedbe, azt tudnod kell mit produkál... laborvizsgálatokkal stb... és nem csak rövid távon, hanem hosszú távon is.

2014. jan. 24. 01:06
 7/19 A kérdező kommentje:
hahaha ... köszi a linket. és valóban az OTH úgy tűnik, hogy bejegyezte és engedélyezte :D:D érdekes dolgok ezek.
2014. jan. 24. 01:10
 8/19 A kérdező kommentje:
egyébként rosszul írtam ki a kérdést, úgyhogy elnézést kérek
2014. jan. 24. 01:14
 9/19 anonim ***** válasza:

nem igazán értem h miféle bizonyítékot vársz még ?

1. több mint 150 éve ismert anyag, először orvosi műtéti eszközöket fertőtlenítenek vele, majd az ívó vizet a víztornyokban az USA-ban (mind a mai napig) ill. turisták/katonák számára adták h civilizáció mentes környezetben is tudjanak ivóvizet készíteni (pont így jöttek rá h a még aktív klór-dioxid-ot megitták a vízzel)

2. ezek után elkezdik vizsgálni, azt amit már am is tudnak 150 éve, h nincs káros hatása ha megissza az ember, cégeket alakítanak forgalmazni próbálják , letapossa őket a gyógyszer kartel. közbe előadások, könyvek , fórumok (magyar is) születnek h megtudassák az emberekkel h mi az a "csodaszer"

3. jön egy magyar orvos-kémikus csoport, egész életükben ezzel (kémia) foglalkoztak, és még élőadásban meg is issza az öregróka kémikus pali a pohár klór-dioxidot, h rácáfoljon a rágalmakra.

kérdem én: milyen bizonyítékot vársz ? a fősodratú média nem fogja reklámozni mert akkor a legjobb üzleti partnereikkel kerülnének konfliktusba. (szted miből él az RTL ha nem a sok gyógyszerreklámból?) meg senkinek nincs otthon egy klónja a kamrába bezárva akin kísérletezhetne..

azt tudja valaki h bármelyik gyógyszernek milyen hatása van ha vki éveken át többször is fogyasztja ? amikor először vettél be vmi gyógyszert tudtad h milyen lesz a hatása ? ezekre csak feltételezései lehetnek bárkinek... szóval nem értem h akarsz "bizonyítást" ha ez nem elég h orvosok és kémikusok állítanak valamit és hivatalosan bevizsgált árulható szerről van szó??? (persze azt is orvosok és kémikusok állítják h ez halálos méreg, szóval valaki hazudik, d pont ezért vannak a fórumok meg amikor élőben iszik az öreg kémikus egy pohárral)

van egy vicc orvos körökben, így szól: két orvos beszélget: " -Tudod mi a fontos az életben ? -na mi az ? -egészség legyen, na meg sok beteg .."

itt úgy látom meg lehet rendelni netről (én anno nem innen szereztem be): [link]

de amiket fentebb linkeltem oldalak azokon is vannak rendelési lehetőségek.

2014. jan. 24. 19:30
 10/19 A kérdező kommentje:
mi óta iszod és mennyit, milyen töménységben?
2014. jan. 24. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!