Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a jobb herém, mi lehet velem?

Fáj a jobb herém, mi lehet velem?

Figyelt kérdés

kedd: először csak alhasi/lágyéktáji fájdalmam volt jobb oldalt, hirtelen mikor leültem a buszon, ez eléggé megijesztett, de aztán hazaérve elfelejtettem, majd lázam lett és torokfájásom és elaludtam alhasi fájdalmak nélkül.

szerda: állómunkát végeztem 38 fokos lázzal, alhasi fájdalomra nem figyeltem fel, hazaérve maszturbálni próbáltam, ami erős alhasi fájdalommal járt (betudtam a láznak), de másfél óra alatt csak sikerült befejezni.

csütörtök: különösebb fájdalmat nem éreztem napközben, este a barátnőmmel szexelni próbáltunk, először nagyon fájt, aztán későbbi próbálkozásra mégis sikerült, óvatosabb pózban. hőemelkedésem volt.

péntek: napközben különösebb fájdalmam nem volt, a buszon merevedésem lett (nem fájt, azt hittem már nem lesz gondom vele aznap éjjel), aztán persze este ahogy használtam volna, megint fájdalmas volt. alhasi fájdalom, sérvre gyanakodtam, de nem mindig fáj nyomásra (kis kitüremkedés néha lászik, néha nem). szinte kizárólag szexuális ingert követően fáj. de még nem igazán ismerem a dolog rendszerét, tehát fogalmam sincs mitől van. mégis sikerült megint szexelnem, pedig előtte lehetetlennek tűnt. fájdalmat nem éreztem utána, sőt mintha jót tett volna.

ma szombat van, ébredés után nem volt semmiféle fájdalmam, megint elhittem hogy jobban leszek, a torokfájásom és a lázam már elmúlt. reggel merevedésem volt, úgy tűnt rendben vagyok. később használni próbáltam, de megzavartak és halasztani kellett az aktust, ezután az eddigi legerősebb fájdalmat éreztem, és egyelőre félek újra próbálkozni. orvosnál még nem voltam, hétfőn tudok menni ha addig nem múlik. mostanra már attól is fáj ha rossz pózban tartom a lábamat vagy ha hozzáérek a herémhez. orvos híján nézegettem az internetet mi lehet a baj, de a heregyulladás tünetei (elszíneződések, duzzadások) nálam hiányoznak, magas lázam sincs már, magam nem tudom megállapítani mi lehet így várnom kell.

a családom majd minden férfitagjának volt valamilyen sérve (bátyámat heresérvvel műtötték születésekor, apámat épp most műtötték lágyéksérvvel, nekem pedig hajlamom van köldöksérvre, de eddig nem jött ki).

23/F

2014. jan. 18. 20:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és a mai napig is élek. hála minden orvosoknak!
2015. jan. 6. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj?
2015. márc. 10. 11:09
 13/13 A kérdező kommentje:
mellékhere gyulladás. micsoda szerencse hogy idenéztem, így elmondhatom hogy TAVALY JANUÁRBAN MELLÉKHERE GYULLADÁSOM volt. kaptam rá gyógyszert és azt hiszem egy két héten belül teljesen elmúlt.
2015. márc. 29. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!