Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a jobb herém, mi lehet velem?

Fáj a jobb herém, mi lehet velem?

Figyelt kérdés

kedd: először csak alhasi/lágyéktáji fájdalmam volt jobb oldalt, hirtelen mikor leültem a buszon, ez eléggé megijesztett, de aztán hazaérve elfelejtettem, majd lázam lett és torokfájásom és elaludtam alhasi fájdalmak nélkül.

szerda: állómunkát végeztem 38 fokos lázzal, alhasi fájdalomra nem figyeltem fel, hazaérve maszturbálni próbáltam, ami erős alhasi fájdalommal járt (betudtam a láznak), de másfél óra alatt csak sikerült befejezni.

csütörtök: különösebb fájdalmat nem éreztem napközben, este a barátnőmmel szexelni próbáltunk, először nagyon fájt, aztán későbbi próbálkozásra mégis sikerült, óvatosabb pózban. hőemelkedésem volt.

péntek: napközben különösebb fájdalmam nem volt, a buszon merevedésem lett (nem fájt, azt hittem már nem lesz gondom vele aznap éjjel), aztán persze este ahogy használtam volna, megint fájdalmas volt. alhasi fájdalom, sérvre gyanakodtam, de nem mindig fáj nyomásra (kis kitüremkedés néha lászik, néha nem). szinte kizárólag szexuális ingert követően fáj. de még nem igazán ismerem a dolog rendszerét, tehát fogalmam sincs mitől van. mégis sikerült megint szexelnem, pedig előtte lehetetlennek tűnt. fájdalmat nem éreztem utána, sőt mintha jót tett volna.

ma szombat van, ébredés után nem volt semmiféle fájdalmam, megint elhittem hogy jobban leszek, a torokfájásom és a lázam már elmúlt. reggel merevedésem volt, úgy tűnt rendben vagyok. később használni próbáltam, de megzavartak és halasztani kellett az aktust, ezután az eddigi legerősebb fájdalmat éreztem, és egyelőre félek újra próbálkozni. orvosnál még nem voltam, hétfőn tudok menni ha addig nem múlik. mostanra már attól is fáj ha rossz pózban tartom a lábamat vagy ha hozzáérek a herémhez. orvos híján nézegettem az internetet mi lehet a baj, de a heregyulladás tünetei (elszíneződések, duzzadások) nálam hiányoznak, magas lázam sincs már, magam nem tudom megállapítani mi lehet így várnom kell.

a családom majd minden férfitagjának volt valamilyen sérve (bátyámat heresérvvel műtötték születésekor, apámat épp most műtötték lágyéksérvvel, nekem pedig hajlamom van köldöksérvre, de eddig nem jött ki).

23/F

2014. jan. 18. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Alhasi-lágyéktáji fájdalom lehet vesekő/vesehomok kiürülésekor. Ez az esetek egy részében véres vizelettel társul. Valószínű, hogy több történés egybeeséséről van szó, a garatfájdalom, láz vírusos megbetegedésre utal, ez járhat a hasi nyirokcsomók fokozott ingerlékenységével, vakbél körüli izgalommal.
2014. jan. 18. 20:46
 2/13 A kérdező kommentje:

a nyaki nyirokcsomóm duzzadt be először a láz során (szintén jobb oldalt), mikor még csak torokfájásra és influenzára gyanakodtam. véres vizeletem nincs, a vesehomokot is kétlem mert vizelési fájdalmaim sincsenek, ilyen drasztikusabb tüneteim nem jelentkeztek idáig, a néha nagyon erős alhasi fájdalmakon és sajgáson kívül.

akkor az érintésre jelentkező herefájdalom miatt ne is aggódjak?

2014. jan. 18. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az életed forog kockán.

Miért bízol jobban a net-kuruzslásban, mint egy szakorvosban?

Irány ---> a rendelő!

2014. jan. 18. 23:51
 4/13 A kérdező kommentje:
természetesen fogok orvoshoz fordulni, viszont ma körülményes lett volna (úgy olvastam csak hétfőtől-péntekig fogadnak, mentőt mégsem hívhatok). egyébként 7 éve nem jártam orvosnál, és most hogy újra megyek valószínűleg rögtön dolgok kerülnek az alfelembe és megnézegetik az intim részeimet. még mindig abban reménykedek hogy mire odajutnék egyszerűen csak kialszom és elmúlik.
2014. jan. 19. 02:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Azt kívánom, az derüljön ki, hogy nem komoly a baj, de amíg ez nem egyértelmű, lehet gondolni heresérvtől kezdve a rákig sok mindenre, nem akarom az ördögöt a falra festeni.

Nem biztos, hogy egyujjas prosztatavizsgálatot végez a doki, mert nem azzal van baj. Ámbár 18 éves koromban vakbélgyulladás gyanújával kerültem kórházba, és ott egy "szatír" orvos csak-csak megujjazott, de akkor még nem volt betegjogi képviselet, ahol panaszt tehettem volna.

Summa-summarum utálom az orvosokat, de a Te esetedben kellene a véleményük.

2014. jan. 19. 07:08
 6/13 A kérdező kommentje:
tegnap éjjel hosszas ülés után (vagyis az azt követő felkelés után) a jobb combomba vándorolt egy erősebb fájdalom, volt ott egy tapintható ér, utána jól kialudtam magam. mostanra a lágyékom érzékenyebb csak, a herém már nem fáj (ami nem tudom mennyire biztató jel ilyen erős fájdalmak után, érzésnek mindenesetre nekem nem egy baljós), a járással már úgy néz ki nem lesz akkora bajom mint tegnap, így talán kicsit nyugodtabban megyek orvoshoz. az a baj hogy nem igazán bízom bennük és a szerveim iránti elhivatottságukban, mert ugye mi van ha betoppanok egy kórházba valami jött-ment orvos keze alá, az meg teszem azt megujjaz. de még ha ez nem is történik meg, nem tudom elhinni hogy annyira odafigyelnének mindenkire, szerintem sokaknak csak mondanak valamit amit valószínűnek tartanak, és onnantól olyan betegség áldozataként kezelik amire először gondoltak, beskatulyázzák, egyik orvostól küldik a másikhoz, aztán a végén megműtik "valamivel"... ez nagyon sötét kép bennem a magyar egészségügyről, de az átlagember hirtelen jött csip-csup ügyeivel tapasztalataim szerint nem túl hatékonyan foglalkoznak. például volt gyerekkoromban egy fájdalommentes nyirokcsomó duzzanatom az ágyékomnál, ami miatt örömömre lóghattam párszor iskolából. de aztán az öröm mérséklődött, miután órák hosszat várakoztattak anyukámmal, pisiltettek, és fogdostak különböző orvosok, egyszer még több orvostanonc szeme láttára is jól megfogdosták a nyirokcsomómat míg én meztelenül feküdtem a hátamon. mondanom se kell, évek alatt se jöttek rá miért van. egy idő után ráfogták hogy a macska miatt, aztán egyszer csak elmúlt, néha visszajött, de nem volt zavaró tényező és úgy gondoltam az orvosokkal már befejeztem.
2014. jan. 19. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértem a viszolygásodat az úgynevezett hatósági orvoslással szemben. Viszont a megoldás roppant egyszerű, keress a neten egy magánklinikát vagy magánrendelőt. Ismerőseim csak ilyeneket vesznek igénybe, de még sosem panaszkodtak.

Jobbulást kívánok!

2014. jan. 20. 08:44
 8/13 A kérdező kommentje:

hát, szerintem ez az altesti ultrahang aminek áldozatul estem ma, ez okozott egy életre szóló károsodást a szerveimben ami miatt aggódhatok mostantól. reggel óta sajgok miatta. a mogyorózás miatt nem panaszkodok inkább, no nem azért mert annyira jó lett volna, csak hát, valahogy meg kell azt is nézni, ha már kivártam a soromat erre az ártalmatlan rutinvizsgálatra. bár azért nem bántam volna ha inkább elhiszi nekem, hogy bizony a jobb herém teteje, az fáj. néztem a plakátokat a váróban, komolyan, ki az aki beugrik az urológiára több órás várakozás mellett hogy kivizsgáltassa a KORAI MAGÖMLÉSÉT, ahogy a népszerűsítő plakát buzdított?

mindegy, diagnózis (ne hagyjam már befejezetlenül az ügyet): mellékhere gyulladás, kezdődő lágyéksérv ami kivizsgálásra javasolt. nem biztos hogy hallgatok erre a javaslatra. nem fáj, kapják be (persze tudom én, ők csak segíteni akarnak). (akkor is, kapják be.)

2014. jan. 25. 01:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Higgyünk az idő mindent elmulasztó tulajdonságában. Az ultrahang pedig tök ártalmatlan, roncsolásmentes vizsgálat, a röntgen ártalmasabb. De úgy látom, hogy idegileg teljesen kikészültél, talán kérj a háziorvostól nyugtatót.

Bízzál Orbán apánkban, minden jobbra fordul :-)

2014. jan. 25. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem örülnöd kéne, hogy egyáltalán vannak orvosok,ha nem lenne ilyen az egészségügy lehet már nem is élnél.
2014. dec. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!