Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom? Éjjel...

Mi lehet a bajom? Éjjel bepisiltem, napközben is csöpögött

Figyelt kérdés

Régebben sokat stresszeltem, de nem volt ilyen problémám, most jobban vagyok, néhány hete nincs stressz, tök jól vagyok. Éjjel mindig fölkelek, ha pisilnem kell, kiskorom óta nem pisiltem be. Most éjjel sajnos sikerült(nem is éreztem, hogy kell), pedig nem ittam sokat se nappal se lefekvés előtt. Napközben meg csöpögött, nem tudtam visszatartani, nem is éreztem(azt éreztem,hogy végig nedves a bugyim, nem kicsit, na meg a szagát...pedig reggel fürödtem, ruhát is cseréltem meg minden).

Lehet valami betegség, vagy csak megfázás vagy ilyesmi?Szedjek rá valamit?

16/L

2014. jan. 17. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz. Ha csak éjjel pisiltél volna be, akkor rá lehetne fogni, hogy nagyon mélyen aludtál, de így, hogy nappal is csöpögött, ki kéne vizsgálni. Az is nagyon fontos, hogy emiatt soha ne szégyelld magad, mert nem tehetsz róla! Ettől semmivel sem vagy kevésbé jó!!!
2014. jan. 17. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is mielőbb fordulj orvoshoz! Az nem normális dolog, hogy egyik napról a másikra nem tudod tartani a vizeleted! Addig is bármelyik patikába tudsz venni magadnak felnőtt méretű pelenkát. Tudom, ijesztően hangzik, de jobb, mint a pisis ruha, és ágynemű. Jobbulást!
2014. jan. 21. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Van kedved ismerkedni ?
2014. márc. 27. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!