Ezt hogyan tudnám gyógyíttatni?
Röviden: Volt egy kapcsolatom , már lassan 1,5 éve,hogy szakított a lány, viszont ugyanakkor vesztettem el az egyik közeli rokonomat is. Nagyon magam alatt voltam akkor és azóta habár javultak a helyzetek ,de nem nagyon érzem jobban magam A lányt sem érzem,hogy teljesen el tudnám belül engedni, pedig nagyon sokszor próbáltam. De ő adta életem legszebb perceit (és a legrosszabbakat is), de valamiért még mindig visszakívánom a kapcsolat elejét. Néha nem érzem,hogy élnék, fáj a fejem és dátumzavarom van, sokszor még 2012 ben érzem magam. Esti imában is fél álomban elkezdtem imádkozni a lányért, akit már nagyon rég óta nem láttam, nem tudom miért tettem ( mármint az imát). Sokszor úgy érzem,mintha egy másodlagos világban lennék és ott, 2012 ben megállt volna az élet, ez pedig csak egy álom lenne. Nem tudom miért van ez, régen nem ilyen voltam, de valahogy minden teljesen más lett és egyáltalán nem érzem,hogy élnék, inkább mintha csak rossz álomban lennék, de az élet 2 éve megállt volna. Ezt hogyan lehetne gyógyítatni, miért lehet ez az érzés? már 1,5 tart mindez, de ne tudom,hogy miért...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!