Hogyan legyek lázas?
én mondjuk hallottam olyat hogy citrom tej de még nem probáltam nem tudom hogy mükszik-e
meg ha krétát eszel akkor szerintem az is
krétát nem eszek, azért hülye nem vagyok.
Egy kis hőemelkedés, fejfájás bőven elég lenne.
itt nem suliról van szó.. :)
Én tudok egy jó módszert, ami nálam "bevált"! Nem kell semmi kréta meg sós kávé. Hülyeség, annyi mint halottnak a csók.
- Tesióra után nagyon kihevültem, izzadtam, piros volt az arcom is a sok mozgástól! Nagyon elfáradtam. Nagyon szomjas voltam, és ittam a csapból. Jég hideg volt a víz! Jól esett, utána leültem pihenni! - DE NEM SZABADOTT VOLNA RÖGTÖN HIDEGET INNI, ráadásul így kipihenni a fáradságot, MERT OLYAN MINTHA "LEFORRÁZNÁD VELE AZ IMMUNRENDSZERED! Ennyi kellett ahhoz, hogy másnapra tüdőgyulladásom is lett. PEDIG NEM SZÁNDÉKOSAN LETTEM BETEG! Ráadásul nyár volt!
Amikor kihevülten iszol hideg italt, "leforrázod" a tüdődet vagy ilyesmi, és ha nem mozogsz utána, hogy újra kiizzaszd magad, hanem pihensz, olyan tüdőgyuszit kaphatsz, hogy másnap reggelre nagyon beteg leszel!!! Menj ki a szabadba, fussál, intenzíven tesizz, izzaszd ki magad, amíg pokoli meleged nem lesz, nagyon szomjasnak kell lenned, és nagyon fáradtnak. Utána igyál hideget pl lehűtött kólát, vizet. Utána ha kellemesen elfáradsz, menj haza, feküdj le, és ne fürödj le meleg vízzel meg ehhez hasonló, CSAK SIMÁN PIHEND KI MAGAD, HA KELL MENJ HŰSSÖLNI, DE NE MELEGÍTSD FEL MAGAD. FÁZZÁL MEG! Ha "szerencsés" vagy egész éjjel izzadni fogsz, égni fog a bőröd stb (ezek már a tünetek) és olyan tüdőgyulladásod lesz másnap reggelre, hogy egész héten ki kell feküdnöd a lázat! " CSAK ELMODTAM A TAPASZTALATAIMAT EZÉRT, MOSOM KEZEIMET, NEM BUZDÍTALAK :D! " Írj ha bevált! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!