Begyuladt a fülem és nem tudom mit kell csinálni valaki segitene?
Figyelt kérdés
Szóval begyuladt a fülem nagyon fáj és nem tudom mit kell csinálni lécci segitsetek!2014. jan. 12. 16:41
1/10 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni vele!
Ugyanis ki kell deríteni, hogy mi az oka, arra megfelelő kezelés kell, esetleg antibiotikum, de legalább is gyulladáscsökkentő formájában. Azt pedig itt a gyakorin senki nem tudja megállapítani, hogy mi okozza és gyógyszerrel sem tudunk szolgálni.
Ha van sólámpád, vagy szimplán egy ruhadarabba teszel sót és azt felmelegíted, azzal enyhítheted a fájdalmat addig, míg nem jutsz el orvoshoz, tehát holnapig, de ezzel mindenképpen orvoshoz kell menni!
2/10 anonim válasza:
FÜll-orr-gégészhez elmenni. Leszívja(nem felszúrja!) a váladékot és Vköteles füllcseppett ír fel. Nekem a ciloxan antibiotikumos füllcsepp segített.
3/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt a só dolgot de nem használt,szerintem azért gyulladt be mert nem fújtam az orrom mert a mandulám is begyulladt mert beteg vagyok.
2014. jan. 12. 16:52
4/10 anonim válasza:
Akkor ez valószínűleg savós középfülgyulladás.
Mindenképpen irány az orvos!!!
5/10 A kérdező kommentje:
Jó holnap elmegyek mert nálunk csak hétfőn meg csütörtökön van
2014. jan. 12. 16:56
6/10 A kérdező kommentje:
Ja meg nem hallok vele
2014. jan. 12. 16:56
7/10 anonim válasza:
szia.
meg megprobalhatod kovirozsa cseppel ha van otthon, az nagyon jo gyulladas csokkento. a meleg so is sokat segit.
be is van dugulva a fuled vagy csak faj?
Holnap menj orvoshoz mindenkepp!
8/10 A kérdező kommentje:
Ki jött elöbb az ügyelet megnézték a fülemet anyával beszéltek stb írtak gyógyszereket elmondták anyának hogy kell a sós dolgok remélem segíteni fognak ezek.
2014. jan. 12. 19:56
9/10 anonim válasza:
Megirnad legyszives, hogy mi a problema fuleddel, kozepfulgyuladas? Milyen gyogyszert irtak fel?
10/10 A kérdező kommentje:
Hát a begyuladt úgy mint mind a két szemem ma és mind a két fülem meg a mandulám mindegyikre kaptam gyógyszert a nevükre nem emlékszek mert anya hozta meg egyiket a barátja.
2014. jan. 14. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!