Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fontos! Aki letroxot...

Nagyon fontos! Aki letroxot szed illetve pajzsmirigy betegsége van, segítene?

Figyelt kérdés
Tavaly április óta szedek letroxot, jelenleg 75mg-ot. A szeptemberi leleteimben a TSH 1,90 volt, a ft4 22,56 a ft3 7,10. Most voltam vérvételen és a TSH 5,96 lett, a többi a tartományon belül van. Mitől lehet ez a nagy változás 2 hónap alatt? 2 szem gyógyszer egyszer kimaradt, de nem hiszem hogy az ilyen durva változást eredményezne. Jövőhéten megyek dokihoz, de kezdek aggódni. Segítsetek!!!
2013. nov. 25. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is szedem, de most ezt én sem értem, mert nekem ilyen nem volt. Hátha valaki tud itt segíteni, de azért kíváncsi lennék, ennek mi lehet az oka. Bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de érdekelne engem is. Ha megkérdezed, megírod?
2013. nov. 25. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze, írok mindenképp. Mostanában más tüneteim is vannak, majd azt is elmondom a dokinak, nehogy valami más betegség legyen a háttérben. Nem vagyok hipochonder de kezdek félni.
2013. nov. 25. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Vannak érdekességek, én sem értek sokmindent. Nekem magas még a TSH-m, és szeptemberben emeltek a gyógyszeren, most ugyanannyi lett a TSH-m, az emelt adaggal??? Pedig ugyanúgy nem eszem semmit 1 órán keresztül reggel, nem iszom, és mégis. Nagyon elszomorító, tudom, én sem kaptam rá épkézláb választ sajnos. Én már gondolkozom rajta, hogy gluténérzékenységre kivizsgáltatom magam, csak ugye az nem kellemes éppen....:( De sok pajzsmirigyesnek az van a háttérben. Remélem mondd valami jó indokot a dokid!
2013. nov. 26. 07:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert idő, mire beáll. Két hónap alatt, mivel magas volt az emelt adaggal értétek el a határértéket.
2013. nov. 26. 08:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet ez, elnéztem az időpontot és ma megyek dokihoz, nem jövőhéten. Kíváncsi leszek ő mint mond..
2013. nov. 26. 13:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy mivel a t3 meg a t4 rendben volt, múltkor meg még a tsh is, ezért maradjon a 75mg, aztán majd február végén meglátjuk.
2013. nov. 26. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Aha, jó lesz az szerintem. Ha nincs különösebb tüneted, akkor nyugodj meg, szerintem beáll az.
2013. nov. 26. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké, csak mostmár több mint egy éve szedem és május óta 75mg-ot..azóta nem állt be? Furcsa. Na mindegy, remélem igazad lesz!
2013. nov. 26. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Reméljük nem lesz semmi gáz! :-)
2013. nov. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!