Milyen köhögésnek számít, ha erős köhögési inger van, többnyire nem jön fel semmi, csak néha egy picike váladék?
Figyelt kérdés
Ez száraz vagy hurutos? Mert igazából vegyes... :)
És mit szedjek rá, mert már 2 nap ugatás után fáj a mellkasom is a sok erőlködéstől :(
Ja, a torkom amúgy nem fáj, mélyen a tüdőmben irritál valami, náthás sem vagyok. Tegnap volt hidegrázás, fáradtság, de láz nem.
(sok C-vitamin, mézes tea megvan)
Lehet enyhe lefolyású influenza?
2014. jan. 7. 10:20
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenni az orvoshoz, hogy hallgassa meg a tüdődet. A dolog feltehetően vírusfertőzés (erre utal a hidegrázás) után jelentkező köhögés, ami bizony lehet a vírus által legyengített szervezete megtámadó valamilyen baktérium elszaporodásának következménye. Ezek ellen meg antibiotikum hatásos. Ha több nap (3-4) után sem javul a dolog köhögés csillapító ill. hurutoldó gyógyszer (esetleg köptető) hatására sem, akkor irány a háziorvos.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, ma jobban vagyok, mint tegnap, már csak ez a köhögés maradt, csak kérdés, hogy köhögéscsillapító vagy éppen elősegítő kell rá...
2014. jan. 7. 11:08
3/3 A kérdező kommentje:
vagy elmúlik magától... mert egyáltalán nem vagyok gyógyszer-párti :)
2014. jan. 7. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!