Elmúlik ez az inger és a nyakropogás?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem 'tekergetni' a nyakam,mert elaludtam. Csak az a baj h teljesen rászoktam. Folyton érzem az ingert vagy nem is tudom h mondjam,h megint 'tekergessem' a nyakam. Eleinte még nem,de most már össze-vissza ropog. Ez elfog múlni,ha leszokok errol?(leszokni is elég nehéz.. este mikor lefekszem aludni nem tudok megmaradni,folyton érzem h már megint kéne,ha nem csinâlom akk meg olyan furcsa érzést érzek a nyakamban.)2013. dec. 27. 22:48
1/3 anonim válasza:
Ha leszoksz róla, akkor igen, elmúlik a ropogás. :) Én régen az ujjamat ropogtattam, ugyanígy jött az inger, nagyjából 5 percenként. :D Aztán eltört az egyik ujjam /nem ott, ahol ropogtattam/, ezért nem mozgathattam, és míg meggyógyult, leszoktam róla, mert nem jött inger. Ha pedig most mozgatom az ujjam, nem ropog. Le lehet szokni róla, de nagyon nehéz.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ!:) Remélem le tudok róla szokni.
2013. dec. 27. 23:07
3/3 anonim válasza:
Nyaktornát végezz és akkor elmúlik a késztetés a nyakropogtatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!