Mit tegyek? Állandóan remeg a kezem.
Már hónapok óta remeg a kezem.
Kezdek aggódni, hogy valami komolyabb dolog áll a háttérben.. 15 éves vagyok, arra is gondoltam, hogy lehet a gyenge idegrendszerem miatt van.. Szüleimnek is mondtam már, de különösebben nem tekintik jelentősnek.
Szia, nekem a barátomnak remegett a keze mindig, ráadásul ő felszolgáló, szóval nagyon kínos volt.
Elment orvoshoz és kiderült, hogy idegi alapon van nála a kézremegés. Mi eljártunk az ormos intézetbe akupunktúrára, mellé gyógyteát ivott és teljesen elmúlt, rendbejött. Sajnos arra kell számítani, hogy új élethelyzetben, stresszesebb környezetben ismét előjöhet, de nem kell tőle rettegni, szorongani, hanem orvosi segítséget kérni, sajnos ez ma nagyon gyakori. Úgyhogy a szüleid jobban odafigyelhetnének erre, mert ez nem játék, hosszabb távon komoly szorongást okozhat.
A körzeti orvos 70 évesen nem érdekli mivan.. Felír valamit aztán utamra enged.
a családi hátterem meg hagyjuk..:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!