Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Állandóan remeg a...

Mit tegyek? Állandóan remeg a kezem.

Figyelt kérdés

Már hónapok óta remeg a kezem.

Kezdek aggódni, hogy valami komolyabb dolog áll a háttérben.. 15 éves vagyok, arra is gondoltam, hogy lehet a gyenge idegrendszerem miatt van.. Szüleimnek is mondtam már, de különösebben nem tekintik jelentősnek.

2014. jan. 6. 08:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Pedig ezt jó lenne kivizsgálni. Tényleg lehet valami idegrendszeri betegség tünete. Nem értem, hogy miért nem vesznek komolyan a szüleid.
2014. jan. 6. 09:02
 2/20 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a barátomnak remegett a keze mindig, ráadásul ő felszolgáló, szóval nagyon kínos volt.

Elment orvoshoz és kiderült, hogy idegi alapon van nála a kézremegés. Mi eljártunk az ormos intézetbe akupunktúrára, mellé gyógyteát ivott és teljesen elmúlt, rendbejött. Sajnos arra kell számítani, hogy új élethelyzetben, stresszesebb környezetben ismét előjöhet, de nem kell tőle rettegni, szorongani, hanem orvosi segítséget kérni, sajnos ez ma nagyon gyakori. Úgyhogy a szüleid jobban odafigyelhetnének erre, mert ez nem játék, hosszabb távon komoly szorongást okozhat.

2014. jan. 6. 09:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Szedjél B vitamint, szerintem a mai gyerekek valami miatt nem jutnak elég B vitaminhoz (a fehér kenyér miatt?), vagy nem szívódik fel nekik, ezért van ennyi idegbeteg. Esetleg kezdj jógázni és lehet hogy kéne egy komplex vitamin-ásványianyag kúra, hátha más hiányod is van.
2014. jan. 6. 09:24
 4/20 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz megnézetni
2014. jan. 6. 09:36
 5/20 anonim ***** válasza:
Parkinson kór lehetne de az nem 15 éveseknél jön elő szerintem lehet rettegsz valamitől amiért nem mersz a kezeddel remegés nélkül cselekedni
2014. jan. 6. 09:37
 6/20 A kérdező kommentje:
Kenyeret nem eszek, főleg fehéret nem.. Már kiskoromban is nyugtatót kellett szednem orvos javaslatára.
2014. jan. 6. 09:39
 7/20 A kérdező kommentje:
Mitől rettegnék? Nem tudok róla..
2014. jan. 6. 09:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Már kiskorban nyugtatót? Mégis mit állapított meg az orvos? A szüleidnek fokozottan kéne akkor figyelni a kézremegésedre. Menj le a körzetihez, mond el, hogy mi van és kérj egy teljes laborvizsgálatot (vér- és vizelet). Ne hagyd magad lerázni.
2014. jan. 6. 10:10
 9/20 A kérdező kommentje:

A körzeti orvos 70 évesen nem érdekli mivan.. Felír valamit aztán utamra enged.

a családi hátterem meg hagyjuk..:|

2014. jan. 6. 10:39
 10/20 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Gabonákat? Mert a B vitamin főleg a gabonákban, barna kenyérben, tojásban, májban van.
2014. jan. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!