Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normális az, hogy kéthetente...

Normális az, hogy kéthetente migrénrohamom van? 14/L

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy anyukámtól örököltem a migrén, 6.-ban egy hetet voltam vele kórházban, kaptam gyógyszert, aztán egy ideig nem volt vele semmi. Majd 2havonta, most meg már 2hetente erős migrénrohamom van (erős fejfájás, szédülés, hányás, végtagzsibbadás, dadogás).
2014. jan. 4. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem konzultáljatok a neurológussal. Sajnos sokakkal előfordul, hogy ilyen gyakran van ilyen problémájuk. Nekem is szokott migrénem lenni, de kiderült közben, hogy rossz a szemem és azért is fájt olyan sokat a fejem. Illetve sok étel előidézhet rohamokat, mint érlelt sajtok, még kicsit vagy, de az újévi pezsgővel sem ajánlom a koccintást, mert az is okozhat migrént, stb. Nézz ezeknek jobban utána és próbáld kerülni az adott ételeket.
2014. jan. 4. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen neurológiára kéne menned. Egy MRI vizsgálat is jó lenne!
2014. jan. 5. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most voltam neurológusnál a migrénem miatt. Elküldött MR-re, hogy kizárja a daganatot, és felírt egy 3 lépcsőből álló kezelést migrén esetére. Menj el neurológushoz, és Ő majd felír kezelést. Van egy gyógyszer (Relpax) kifejezetten a migrénre, csak nagyon drága: 1000 Ft egy tabletta és csak receptre kapható. 3 lépcső: Spedifen por, ha nem hat 15 percen belül, akkor Apranax tabletta, ha az sem hat, akkor Relpax.
2014. jan. 13. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!