Felfaztam es lazam van. Ez vesemedence gyulladas lehet vagy csak sima felfazas?
Figyelt kérdés
faj alul a hasam...luktet es 38.2 fokos lazam van es vert pisilek.Tegnap voltam orvosnal kaptam antibiotikumot de ez annyira faj hogy az hihetetlen.Mindenem luktet ott lent meg a hasamban.Lazam csak ma lett par oraja.Nem birok meglenni egyhelyben ugy faj ott lent es folyamatosan pisilnem kell...Mar fejem is faj...
Ez ugye csak sima felfazas igaz? Nem vesemedence?
2014. jan. 4. 16:23
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi hogy ideirtam ne haragudjatok
2014. jan. 4. 16:23
2/9 anonim válasza:
Valószínűbb az első. Igyál tőzegáfonyateát.
3/9 anonim válasza:
Urológia! Azonnal, ugyanis valóban vesemedence gyulladásod van. A sima felfázás nem jár lázzal.
4/9 anonim válasza:
A tőzegáfonya egyébként nem rossz dolog, de ide már nem elég! Nagy eséllyel katéter behelyezésére lesz szükséged. És tényleg azonnal menj az urológiára.
5/9 anonim válasza:
Ha máshogy nem tudod megoldani a bejutást nyugodtan hívhatsz mentőt is, ez már elég súlyos ahhoz, hogy komolyan vegyenek.
6/9 A kérdező kommentje:
lany vagyok
2014. jan. 4. 16:40
7/9 anonim válasza:
szerintem is hívj mentőt, ezek nagyon súlyos tünetek. segítenek rajtad hidd el, gyorsan túl leszel rajta
8/9 anonim válasza:
A nemed most teljesen mindegy, orvostanhallgató vagyok, és neked most urológiai segítségre, például ureterkatéter felhelyezésére van szükséged.
Ez nem játék! Egy ilyen fertőzésbe bele lehet halni!
9/9 anonim válasza:
Sajnos ez nem egyszerű felfázás! A lehető leghamarabb látni kéne orvosnak, aki rendesen ki is vizsgál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!