Vesemedence gyulladásra utal, vagy esetleg sima felfázás?
Szombaton kezdődött,nagyon gyakori pisilési ingerrel,akár percenként is kellett.Vettem tőzegáfonya teát,ittam,s megszűnt a percenkénti érzés.Viszont azóta is kellemetlen "pisilés" után(újra kellene érzésem van)s most már fáj körben a derekam,illetve elől a hasam alja.Ma semmiképpen nem tudok a kisfiam miatt elmenni dokihoz,talán holnap!
Próbáltam a kamillás fürdőt is......
Tudom hogy nem ide illő a kérdés,de itt sok tapasztalt Nő-Anyuka van,s tudom hogy tudtok tanácsot adni!
Szerintetek egy sima felfázás,vagy valóban komolyabb?
Nekem anno volt vesemedence gyulladásom...több napig 40 fokos lázzal, és olyan deréktáji fájdalommal, hogy megmozdulni nem tudtam.
Szerintem ennyire még nem súlyos a betegséged, de minél előbb menj el orvoshoz!
Felfázásra egyébként tapasztalatom szerin az Urogin nevű gyógynövényes cucc a legjobb! 2 nap alatt helyretett, amikor felfáztam. Olyan 1500-2000Ft-ba kerül, nem vényköteles. Az íze borzasztó de már 1 alkalom után érzed a javulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!