Úgy érzem depressziós vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve furán érzem magam. Könnyen megsértődök, féltékenykedek, nem bízok senkiben és úgy érzem egyedül vagyok. A hangulatom is nagyon változékony lett. Néha jó a kedvem, aztán rám jön a sírás, utána pedig lesz*rok mindent. Ma is például összevesztem egy közeli barátommal, de nem érzek semmit se.. Nem is tudom mit kellene éreznem... Össze vagyok zavarodva. Nem értem mi történik velem.. Mit tegyek?2014. jan. 4. 01:17
1/2 anonim válasza:
ez csak az egyszerű magyar világfájdalom, a depresszió ennél sokkal mélyebb nem kell egyből ezzel a szóval dobálózni.
2/2 anonim válasza:
Menj el orvoshoz majd felir valami hangulat javitó gyógyszer
meg B- complett vitamint s pár hónap múlva minden ok lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!