ZINAT 500 MG Mikor van hatása? Mi bajom?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete begyulladt a mandulám és lázam nem volt csak hőemelkedésem. Volt ithol 3 szem Augmentin 375 MG gyulladáscsökkentő bevettem elmúlt a hőemelkedésem és a rossz közérzetem is. De a mandulám tovább fájt még 2 hétig aztán magától elmúlt. És most 6 napja elkaptam valami hasmenés virúst arra csak Normaflore-t ittam meg Smectat. Ez is elmúlt de 29-én este belázasodtam és nem tudom miért, most nem fáj a torkom de érzem a váladékot a mellkasomban próbálom felköhögni de nem sikerül. Szedek köptetőt és ma kezdem el a Zinat-ot szedni az a kérdésem hogy szerintetek mi bajom és a Zinatnak mikor hozhat javulást???2014. jan. 1. 21:34
1/3 anonim válasza:
Még mindig vannak olyanok,akik néhány szem antibiotikumot kapna be,ha valami bajuk van? Ezer helyen lehet hallani,olvasni róla,hogy ilyet TILOS csinálni! Nem megfelelő ideig és nem megfelelő adagban szedve,csak a tüneteket csökkenti,de nem pusztítja el a baktériumokat. Sőt azok szépen hozzászoknak és a mikor legközelebb szükség lenne rá már nem hatnak! Lehet,hogy a 3 hete lévő betegséget lángolt fel,éppen a 3 szem Augmentin miatt. Ha nincs otthon teljes adag Zinnat ne kezd el szedni! Amúgy sem biztos,hogy szükség van rá,mert ha vírus okozza a betegségedet xart se ér. Ha nincs lázad NE SZEDJ MINDENRE antibiotikumot! Ha nem múlik a bajod,menj orvoshoz,ezért van!
2/3 A kérdező kommentje:
de van lázam már 3 napja és ma kezdtem el szedni a Zinaot ma váltottam ki teljes dobozzal és be is szedem mindet csak mikor mutatkozik javúlást, gondolok itt arra hogy már nincs lázam
2014. jan. 1. 21:54
3/3 anonim válasza:
Ha szerencséd van a lázad 2-3 napon belül csökkenni fog,de ez nem azt jelenti,hogy meggyógyultál. Szedd végig,akkor is ha már úgy érzed nincs bajod! Ez mindig érvényes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!