Hogyha valakinek beszélek az állapotomról és mindenki, még a pszichiáter is azt feltételezi, hogy drog hatása alatt állok, akkor mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Most nem részletezném a dolgokat, de hogy lehet, hogy drog nélkül kerülök ilyen állapotba?2011. jan. 31. 09:25
1/9 anonim válasza:
Tudsz valami közelebbit mondani?
Lehet, hogy nem baj, hogy ilyen az állapotod.
2/9 anonim válasza:
Gondolod, hogy ha egy szakember egy személyes lebeszélgetés során nem jött rá a bajodra, akkor majd mi így laikusan, négy sorból kiderítjük?
3/9 anonim válasza:
Színesnek látod a fekete betűket?
Színeket hallasz?
Személyisége és neve van a szekrényednek, vagy az ajtónak?
Nem vagy beteg, vagy bolond!
4/9 A kérdező kommentje:
Erről a szinesztéziáról pont a napokban láttam egy műsort :) Nem ez a baj, sokszor megváltozik a külvilág, úgy érzem minden más, egyszer már kis időkre el is bizonytalanodtam a valóságban.
2011. jan. 31. 09:57
5/9 anonim válasza:
Főleg az, hogy rossz pszichiátered van.
6/9 A kérdező kommentje:
Na az biztos, ezzel egyet értek, kerestem is másik orvost, egy pszichológust, nemsokára kezdem a terápiát.
2011. jan. 31. 10:33
7/9 anonim válasza:
Lehet. Annak idején pontosan azért kezdtek el kábítószerekkel kísérletezni egyes pszichiáterek, mert ennek révén egy amúgy egészséges ember is átélhetett pszichotikus betegekre jellemző tudatállapotokat.
Engem is nézett már drogosnak a házidoki, pedig csak a stressztől voltam ideges.
8/9 anonim válasza:
én skizofréniára tippelnék, vagy valamilyen üresjárati állapotra.
rengeteg ügyetlen "szakember" létezik
9/9 anonim válasza:
A legtöbb személyiségzavarral együtt jár az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!