Lehetséges, hogy hülyén hangzik. Meleg vagyok,18 éves és most voltam egy fiúval óvszer nélkül. Ha semelyikőnk sem fertőzött, akkor nem alakulhat ki a HIV betegség? Rengeteg helyen olvastam, hogy valamelyik személynek fertőzöttnek kell lennie hozzá.
"És a szifilisz kezelésében mi a fájdalmas vagy kellemetlen?"
Állítólag 2 hónapos injekciókúra, ami annyira fájdalmas, hogy alkalmanként két külön adagban kell beadni, mert egyszerre nem lehetne elviselni.
14-ES ahogy irod
100 % úgy van ,sőt még 1 év után is megyek hónap végén kontrolra.Nekem szerencsém volt mert pontosan meg tudtam mondani mikor kaptam el,hogy hol ,azt pedig a nővér kitalálta :)))
annyira azért nem fájdalmas mint ahogy a nővér is elő adta :))
A felháboritó az volt inkább hogy amikor el küldtek neurologiára akkor a doktor széttártkézel állt hogy ezzel a betegséggel most miért küldtek oda.....gratula a dokinak
Igaznem nemibtegség de nézzük a Hepatitist.Mire kiderül hogy az vagy addigra vissza fordithatatlan vagy a TBC.Férfiak kb 70 % Hpv hordozó....
15-ös, hivatalosan a fertősé után a szifilisszel 2 évig gondozott leszel, azaz az 1. évben 3 havonta, a 2. évben 6 havonta menned kell kontrollra és a végén egy belgyógyászat, szemészet, neurológiai kivizsgálás kell, hogy nincs-e maradandó károsodás. És valóban sok doki csak néz, hogy neki most milyen vizsgálatokat kell elvégeznie.
A Hepatitisz az esetek 60%-ban tünetmentesen zajlik le miközben fertőz az illető. És persze nem mindegy, hogy melyik Hepa-ról van szó, mert mindegyik máshogy terjed. Jelenleg a Hepa C az, ami nem gyógyítható és, aki elkapta az élete végéig fertőzött marad, de a Hepa C-t csak vérrel lehet elkapni a jelenlegi tudomány szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!