Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit vegyek be? Mit csináljak?

Mit vegyek be? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám beteg volt a héten. Lehet, hogy elkaptam tőle mert fújom az orrom és a füleim is nyomódik 1 kicsit. Már vettem be kálciumot mit csináljak? Nem akarok lebetegedni.

2014. jan. 1. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyál forró citromos teát, lehet csak egy megfázás!
2014. jan. 1. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké. Remélem én is :P
2014. jan. 1. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szopogass CORYZALIÁ-t. Előtte ne egyél egy fél órán át. és ne tedd mobiltelefon vagy PC mellé. Naponta többször is elszopogathatod! (akár 2 óránként is) de csak addig szedd, amíg náthás vagy, utána már nem kell.

Ezenkívül C vitamint is szedj! Echinacea D4-et is szopogathatnál, ez immunerősítő.

Ha a füled rosszabbodik, nézesd meg fül-orr-gégésszel! Javaslom, hogy szedj halolaj kapszulát is! Jobbulást! (Ja, és lehet: mézet, fokhagymát, és bármit, amiben sok vitamin van, pl. zöldpaprikát, narancsot stb. Ezenkívül a gyógyteák is sokat segíthetnek! A patikában árulnak kifejezetten megfázás elleni gyógyteát, a Pannonhalmi Bencések gyártják.)

2014. jan. 1. 11:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Azta. Köszönöm! Teát az iszok. Csak elmúlik holnapra vagy holnaputánra remélem :P. Na köszi nektek. B.U.É.K
2014. jan. 1. 12:01
 5/5 Bálint117 ***** válasza:
meleg leves / tea. Van valami paracetamol vagy ibuprofen tabletát? Vehetsz be napont 2-3-at. És ha torkod elkezded érezni, öblögesd sósvízzel (1L vízbe 3kisk. só) naponta többször!
2014. jan. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!